Kevään kehystrendit | Instrumentarium

maanantai 1. toukokuuta 2017


/Last weekend I attended Indiedays Bloggers' Inspiration Day event in Helsinki. On of the most interesting things to do in our annual event is to get to try on some of the trendiest sunglasses of the upcomig summer./* Yhteistyössä Instrumentarium.*Töttöröö. Vappu alkaa vedellä viimeisiään ja mikä vappu se onkaan ollut. Liekö jää historiaan eksoottisen säänsä puolesta. Vettä, räntää, sadetta, tuulta ja aurinkoa on mahtunut koko Vapun ajan yhteen puolituntiseen. Meidän vappu on sujunut vallan rauhallisissa merkeissä enimmäkseen sisätiloissa, mitä nyt tänään uskallauduttiin hetkeksi ulkosalle lastentapahtumassa piipahtamaan, ja perinteiselle vapputorivisiitille. Kevään ensimmäiset terassikahvit joutui tosin vetäytymään nauttimaan ravintolan sisätiloihin, kun torilla viuhuva tuuli otti luihin ja ytimiin saakka.

Mutta sepä vapusta. Viime viikonlopun vietinkin vallan toisenlaisissa merkeissä, kun junailin Helsinkiin Indiedaysin perinteisille inspiraatiopäiville. Bloggers' Inspiration Day tapahtumassahan pääsee tutustumaan monenmoisiin kevään ja kesän tuleviin ihaniin juttuihin, ja yksi päivien odotetuimmista ständeistä on joka kerta Instrumentarium. Tällä kertaa pääsimme yhteistyön merkeissä testailemaan italialaisen Heritage-brändin Spectacles of Time-malliston kehyksiä ja aurinkolaseja, ja nyt onkin luvassa jotain sellaista, että kaikki tuttavat ja sukulaiset ruudun takana pyörtyvät hämmästyksestä, tättärärääääää. Minä ja hammasirvistys.
instrumentarium BID 2017
Hymyä imitoivasta irvistyksestä kiitos kuuluu kuvaaja Sanni Riihimäelle, joka onnistui saamaan tästä vannoutuneesta minä se en hampaita näytä kameralle-tyypistä tällaisen irti.
Instrumentarium BID 2017
Tämän kevään Heritage Spectacles of Time -mallisto tekee kunniaa kaikkien menneiden vuosikymmenien trendikkäimmille kehyksille nostamalla esiin muotoilun parhaita yksilöitä aina kolmeymmentäluvulta saakka. Mallisto oikein kutsuu miettimään kiehtooko sinua kissamainen viisikymmentäluvun tyyli vaiko vaikkapa geometrinen kuusikymmentäluku. Itse päädyin ihastumaan näihin astetta naisellisempiin kulmista hieman ylöspäin kaartuviin viisikymmenlukua henkiviin auinkolaseihin. Kesän uusia aurinkolaseja ostaessa kannattaakin lähteä reilusti hulluttelemaan kaupassa ja sovittaa myös sellaisia malleja, jotka ei välttämättä heti hyllyssä ollessaan tuntuisikaan omalta jutulta. Saattaa nimittäin päätyä yllättämään itsensäkin lopullisella valinnallaan. Itse ihailen rohkeita fiftaripukeutujia kellohameineen ja remmikorkoineen, mutta omalta osaltani rohkeus revitellä menee juuri ja juuri tässä pienasusteiden muodossa.
instrumentarium BID2017
Eipä siis ihme, että Instrun pisteellä kuhinaa riitti ja naurua piisasi, kun bloggaajat testailivat mikä vuosikymmen Heritagen uutuusmallistosta pukisi juuri heitä. Jos haluat nähdä lisää, kurkkaa pisteeltä kuvattu video.
Instrussa on muuten parhaillaan meneillään ale, ja kaikki aurinkolasit on -20% alennuksessa, joten kannattaa käydä tutustumassa tarjontaan Instrumentariumin sivuilla tai omassa mymälässäsi. Meiltä Oulussahan myymälä löytyy Valkean Kauppakeskuksesta.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)