Marimekko Ale

sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Pikaisia pääsiäisterveisiä sairastuvalta. Näinhän se menee, että jos itse onnistuu lomailemaan terveenä, niin sitten karhunpoika kaatuu petiin valtaisan flunssan kourissa. Eilen illalla tauti oli lienee jo menossa miesflunssan puolelle, kun poikanen valitti illalla surkeana, että paranenkohan minä tästä ikinä? Onhan tauti sentään jo kestänytkin vajaa kaksi pävää....Heh.


Siltä varalta, että ihan kaikki muut ihmiset eivät ole juuri nyt lomailemassa tunturimaisemissa ottamassa iloa irti talven vimeisistä laskettelupäivistä, tulin vinkkaamaan ohimennen silmiini sattuneesta tarjouksesta, joka on voimassa enää tänään ja huomenna (17.4.2017 saakka). Ellos on nimittäin ottanut vast'ikään Marimekko-brändin valikoimiinsa, ja lanseerauksen kunniaksi kaikista Marimekko-tuotteista saa nyt -20% alennusta. Allapa muutama oma suosikkipoimintani tarjonnasta.


marimekko ale ellosKatso kaikki Marimekko-tuotteet täältä. Tuotteet ovat 20% alennuksessa vain 17.4 loppuun saakka, joten nyt kannattaa kiirehtiä

Jos muutenkin sattuu olemaan kodin kevätraikastus meneillään, kanattaa tsekata myös muu Elloksen kodin valikoima. Kaikesta muusta kodin valikoimastakin kun saa -25% alennusta huomiseen saakka. Siis ihan koko kodin valikoima, jopa merkkituotteet ja huonekalut kuuluu tarjoukseen. 


(*Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.)

1 kommentti

  1. Ah, muutamia Marimekon tuotteita haluaisin niin paljon, mutta hintalappu on sen verran kova...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)