Uusi printti olohuonessa | MAP Oulu - Uleåborg

keskiviikko 8. helmikuuta 2017

/I got a present from my best friend. It's a map of my hometown and now it is searching for the perfect place./Joulun alla paras ystäväni ilmestyi tonttuilemaan oveni taakse yks kaks yllättäin ja kainalossaan lahjapaperiin kääritty yllätys. Paketista paljastui mitä ihanin yllätys, eli MAP Oulu - Uleåborg juliste. Tällä hetkellä printti on päässyt paraatipaikalle olohuoneen sohvan taakse, mutta ajatuksenani on ollut siirtää se eteisen seinälle. Esteenä tälle on vaan toistaiseksi ollut juuri kyseiseen paikkaan nähtävästi ikiajoiksi juurtunut seinätarra. Olin kuvitellut, että seinätarra on helppo rapsutella irti ja ripustaa taulu sen paikalle, mutta mitä vielä. Jokainen kirjain kun on oma yksittäinen tarransa, ja tuntuu liimautuneen maalipintaan kiinni jollakin ikiliisterillä. Olisiko kenelläkään vinkata, millä tarrat saisi helpoiten irti seinästä ilman että lähtee koko maalipinta mukana?

oulu uleåborg printti
oulu uleåborg juliste
MAP Oulu juliste

Oulussa näitä julisteita myy muuten ainakin Mia Design ja Kauppakeskus Valkeasta nykyisin löytyvä Kaira House, jos joku muukin siellä tuntee samanoista kotiseuturakkautta, että haluaisi samanmoisen kartan seinälleen ripustaa.

2 kommenttia

  1. hieno! vaikken Oulusta olekkaan :D odottelen itse pian saapuvaksi oman kotikaupungin vastaavaa! Kivalta näyttää kotisi muutenkin!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)