Iloa maanantaihin! | Blessed Monday

maanantai 30. tammikuuta 2017

/As I have told before, I am totally an on / off-person. It's kind of a good thing that we have Mondays. It's always like a new beginning, a new chance to change the things that went wrong the previous week or the weekend./


On se vaan hyvä, että on maanantai. Tällaisena kaikki tai ei-mitään tyyppisenä ihmisenä maaantait on aina tilaisuus palata ruotuun ja ottaa itseään niskasta kiinni. Minä onnistun pääsääntöisesti viisi päivää viikossa viettämään vallan terveellistä ja säntillistä elämää. Vetelen aamupalaksi viherpirtelöä ja kipitän viimeistään kymmeneltä kiltisti nukkumaan, mutta viikonloppuisin heitän vaihteen aina vähän liiankin vapaalle.
iittala musta aaltomaljakko
valkoiset tulppaanit
Nyt tammikuun alusta hyvänä maanantain puhdistautumisriittinä onkin toiminut tämä vasta-alkanut Mindfulness-kurssini, ja nyt jo oikein osaa odottaa, että kohta saa vetää villasukat jalkaan ja kömpiä viltin alle tekemään erilaisia rentoutumisharjoituksia. Kurssilta palatessa on molemmilla kerroilla ollut ihanan rauhallinen ja tyyni olo, ja kun joka kerralla opetellaan jotain uutta, mitä sitten harjoitellaan kotona seuraavaan tapaamiseen saakka, on toiveissa oppia koko ajan enemmän pyähtymistä ja läsnäoloa myös tähän tavalliseen arkeen.
white tulips
scandinavian monochrome living room

Tiedoksi kaikille omaa lajiaan vielä etsiville, ja erityisesti myös rentoutumis- ja mindfulnesskeinoja etsiville, että tällä viikolla blogissa on tulossa vielä alekoodia Yogaialle, jossa näitä harjoitteita pääsee testailemaan ihan ilmaiseksi oman kodin rauhassa. Pysykäähän siis kuulolla.


Iloa ja valoa viikkoon teille kaikille!

ps. Häämessulippuarvonta on suoritettu ja voittajille ilmoitettu.


Seuraa blogia

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)