Vierailulla blogikodissa | Kootut Murut

torstai 6. lokakuuta 2016

/Me and my fellow bloggers got to visit a very old and charming blogger's house last weekend./


Oi ihanata! Tämä bloggaamisen suola ja sokeri on kyllä ehdottomasti kaikki ne ihanat ihmiset, keihin olen saanut harrastuksen myötä tutustua. Välillä pidämme tiiviimmin yhtä ja välillä harvemmin, mutta aina se vaan juttu jatkuu sujuvasti siitä mihin ollaan edellisen kerran jääty. Jokaisella tapaamiskerralla on mukana aina muutama uusikin ihminen, niinkuin tälläkin kerralla, kun pääsimme sunnuntaina vierailemaan upeassa, vanhassa ja värikkäässä Kootut Murut-bloggaajan kodissa.

Jos joskus voi sanoa, että koti on kuin karkki, niin sitä todellakin tämä koti on. Upeita ja rohkeita värejä on käytetty kaikkialla, ja ihastelin silmät pyöreinä niin mahtavia maalisävyjä kuin koristeellisia tapettejakin. Talo on vanha 50-luvulla rakennettu rintamamiestalo, ja taloa on remontoitu vanhaa kunnoittaen. Olohuoneessa ihastutti valkoiseksi maalatut puulattiat ja yläkerrassa viistot sisäkatot sekä keittiösä alkuperäiset puukaapistot. Kameroiden lakattua vihdoin napsumasta siirryttiin sujuvasti tuhoamaan nyyttäritarjoiluja, joissa taas huomasi, että nyt on esteettisesti vaativat ihmiset olleet asialla. Kahvin lomassa ruodittiin bloggaamisen lisäksi niin miehet kuin lapsetkin, ja naurua piisasi. Kiitos ihanaiset kollegani ja kiitos Jutta kun päästit meidät kurkistamaan kotiisi.

Seuraavaksi ohjelmassa seuraa kuvatulva ja postauksen lopusta pääset vielä lukemaan, ketäs meitä tällä kertaa paikalla olikaan. Ensi kertaa odotellessa.

kootut murut
Upea sävy seinässä, vai mitä? Ja niin ihania yksityiskohtia. Meinasin livauttaa tuon vanhan kirjoituskoneen vahingossa käsilaukkuuni...
kootut murut
Olohuone tulvi valoa.
Ja mikä mahtavinta, perheen harrastukset oli kotona reippaasti esillä, osana sisustusta.
Makuuhuone henki vanhan talon henkeä.
Ja oletteko missään nähneet näin persoonallista työhuonetta?
kootut murut
Lastenhuoneen upea värimaailma.
Kuva :Jutta/ Kootut Murut


Menossa mukana (ei suinkaan kuvan järjestyksessä):


At Home
Luumutar
Valkoista Harmoniaa
My Life
Näköisiä Kulmia
Materian Taju
Vinttikissa

4 kommenttia

 1. Ihania kuvia. Kuin karamelleja. <3

  VastaaPoista
 2. Miten me raskittiin syödä tuo suklaakakku ja kultamuffinsit ;)
  Kiitos hyvästä seurasta.

  VastaaPoista
 3. Tykkään, tykkään... Terkkuja Jutalle!

  VastaaPoista
 4. Voi että, kiitos tuhannesti! Ihanasti sanottu <3 Mahtavaa oli teitä blogisiskoja taas nähdä, toivottavasti pikapuoliin taas uudestaan!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)