Syksyn muotia bloggaajatapahtumassa | Fall Winter 2016

tiistai 18. lokakuuta 2016

/A week ago me and some fellow bloggers got invited to hear a little bit about this season's fashion./Viikko sitten kokoonnuttiin bloggaajakollegoiden kera Oulun Vima-muotiliikkeeseen kuulemaan ja näkemään tämän syksyn muotia. Muutama bloggaaja oli lupautunut malliksi, ja Viman pukeutumisneuvoja kertoili meille tämän hetken ajankohtaisimmista materiaaleista ja malleista. Tapahtuma alkoi niinkuin perinteiset bloggaajatapahtumat aina, pyrstöt pystyssä toisten olkien yli kameran kanssa kurkkien. Se mikä on parasta meidän samanhenkisten kokoontumisajoissa on, että kaiki tietävät, että mihinkään ei kosketa ennenkuin kaikki ovat ehtineet siitä kuvan napata... Niinpä alkumaljatkin odottelivat hyvän tovin vuoroaan.
Kuten aiemmassa aiheitta sivunneessa postauksessa mainitsinkin,ruokatarjoiluista vastasi Oulun Robert's Coffee ja tarjoilupöydän koristeena oli Kukkakauppa Kanervan lahjoittama upea kimppu.
Kun kuvat oli napsittu saimme köllähtää penkeille istumaan tarjoilujemme kanssa tasapainoillen, ja kuulla Viman omistajattaren tarina tavaratalon synnystä. Historiikki oli niin tunteisiin vetoavasti kerrottu, että meinasi jopa allekirjoittaneele vierähtää tippa linssiin. Aika harva muotiliike kun nykyään on yhden perheen omistuksessa kulkenut vuosikymmenestä toiseen erilaisista vastoinkäymisistä selviten.
Muotinäytöksessä saimme kuulla tämän syksyn olennaisimpia seikkoja olevan ylisuuret superpehmeät mallit niin neuleissa kuin takeissakin, ja lisäksi saimme mainioita vinkkejä siihen, kuinka jatkaa juhlavaatteen käyttöikää myös arkipukeutumisen puolella. Harmaan sävyt jatkavat voittokulkuaan, mutta myös mausteisempaa sinappia, syvää burgundinpunaista ja ihanan hempeää pinkkiä oli syksyn mallistoissa ihanasti edustettuna. Leveät lahkeet tekevät pikkuhilja paluutaan, ja saimmekin nähdä muunmuassa upean vaihtoehdon juhlamekolle. Reilusti leveät lahkeet yhdistettynä pitkähihaiseen pitsipaitaan on taatusti useille meille jo hiukan varttuneemmille naisille erittäin hyvä, ja ennenkaikkea mukava ratkaisu juhlaan, jos mekon valinta tuottaa hankaluuksia. Myös mekon helma on levenemässä kellomaiseksi, mikä pukee upeasti meitä perinteisen suomalaisen vartalomallin omaavia naisia.
Oversized-mallien lisäksi myös perinteisempää klassista kapea linjaa on takeissa edustettuna, mikäli haluaa hakea hieman ajattomampaa vaihtoehtoa. Itse olisin niin mielelläni kotiuttanut lähes kaikki muotinäytöksessä esitellyt vaatteet, ja vieläpä muutaman muunkin...
Kengissä korko on leventynyt tolppamaiseksi, mikä ilahduttaa ainakin meitä perheenäitejä suuresti, sillä nyt kenkä voi olla yhtä aikaa sekä muodikas että mukava.

Tapahtuman aikana saimme myös tutustua Oulussa uusiin tiloihin muuttaneeseen Beautyspot-hoitolaan, josta alla olevassa kuvassa kertomassa Auli Lukkarila. Mutta sepä onkin jo toinen tarina, mistä kerron lisää myöhemmin.
Tuhannet kiitokset vielä yrittäjille mukavasta iltapäivästä, ja erityisesti kaikille yhteistyökumppaneille ihanasta muistamisesta!
Tapahtumassa mukana
mallit                   Nanni / Suortuva      Jaana / My Life        Jenni / Kenkäfriikki
yhteistyökumppanit

Vima
Beauty Spot
Robert's Coffee
Kukkakauppa Kanerva
Kuudes Maku
Support your Local
Yaya
Balmuir
Myssyfarmi

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)