Ongelma eteisessä | Hallway

torstai 20. lokakuuta 2016

/Our hallway is quite a problematic place to decorate.../Tänään taas luvassa niitä vähemmän kauniita arkisia paikkoja kotonamme. Nimittäin eteinen. Eteisemme on pitkä ja kapea tila, jossa heti tuulikaapista sisään tullessa vasemmalla puolella tilaa viemässä on isohko peilikaappi ulkovaatteille ja oikealla puolella vastassa on Jampan huoneen ja alakerran wc:n ovet. Ovien väliin jäävässä pikkutilassa on nyt jo vuosikausia majaillut alunperin väliaikaisratkaisuksi ostettu teräksinen hyllykkö, joka ei vaan toimi, ei. Silti se on siinä saanut nököttää, koska joku laskutaso avaimille ja aurinkolaseille tarvitaan, ja lisäksi minulla on tapana riipiä kaikki korut käsistäni heti kotiin tullessa ja laskea ne eteiseen, varsinainen korusäilytys kun sijaitsee yläkerrassa.
ikea hylly
eteinen

Hyllykkö on tilaansa nähden aivan liian syvä, ja lisäksi teräspinta on käytännössä mahdotonta pitää siistinä, ellei sitä pyyhi joka ikinen päivä puhtaaksi sormenjäljistä. Haikailen tilaan umpinaista, noin metrin korkuista säilytyskalustetta, joka ei kuitenkaan syvyydeltään olisi kuin maksimissaan 30 senttiä. Mahdotonta? Kyllä vaan. Moisilla edellytyksillä en ole onnistunut mitää kalustetta löytämään, ja oletan mittatilauskalusteiden pyörivän sellaisissa summissa, että ei kannata edes haaveilla...?
hay wooden hand
Tällä kertaa kuvat on tosiaan räpsitty lainkaan siivoamatta ja stailaamatta, ja näettekin koko ongelman karmeudessaan. Koruja, avaimia, ja kaikenlaista sälää lojuu tarjottimella ja viheroksatkin vetelevät kuvassa vimeisiään. Useita umpinaisia säilyttimiäkin olen eteisessä kokeillut, mutta nähtävästi talouden miespuoliselle asukkaalle minkäänlaisen kannen aukaiseminen on mahdoton tehtävä, sillä aina erilaisen rasian ilmestyttyä tälle paikalle, on avaimet, huulirasvat sun muut härpättimet kulkeutuneet keittiön tasolle... 
Nyt olisi siis hyvät neuvot tarpeen, ja vinkkejä säilytysratkaisuista otettaisiin ilolla vastaan. Eteisenhän tulisi tunnetusti olla se kodin käyntikortti, mutta tämä ei nyt kyllä tosiaankaan ole ihan sellainen käytnikortti kuin toivoisin.

ps. Jippii. Yhden yön päästä alkaa syysloma.1 kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)