Syysuutuuksia kotiin alehintaan | Sale

maanantai 15. elokuuta 2016

/If you wish to get a little something new for your home now that summer is turning into an autumn, check out these lovely products that are now on 20% discount./Syksy se on. Aamulla pitää jo takki vetäistä niskaan töihin lähtiessä. Instan seuraajat tietävätkin jo, että viikonloppuna kävin hoitamassa alkavaa syysbluesia shoppailuterapialla, ja kannoin kotiin mm. valtaisan määrän viherkasveja. Saa sitten nähdä pysyvätkö hengissä niin kauan, että ehtisin niitä tänne blogin puolelle kuvailla. Mutta muutakin ihanaa syyskotiin olisi tarjolla kuin kasveja. Elloksella alkoi nimittäin vast'ikään hyvin harvinaiset kodinosaston alet, jotka koskevat myös merkkituotteita ja huonekaluja. Monet vannoutuneet kaltaiseni Ellosfanit tietävätkin, että kanta-asiakkaille tupsahtelee aina säännöllisin ajoin alekuponkeja kotiin saakka, mutta niitä ei voi koskaan käyttää huonekaluihin, ja hyvin harvoin merkkituotteisiinkaan. Kokoilinpa siis muutamia omia suosikkejani teillekin tänne nähtäville, jos meinaa sisustussormet syyhytä näin iltojen piemetessä.

ellos home ale
Hamam-pyyhkeet ovat tänä kesänä nousseet jo melkoiseksi trendiksi, ja nyt pääsisi aika edullisesti testaamaan niitä käytössä. (löytyy myös kylpypyyhekoossa.)
Kävisikö meille nämä kahden kappaleen pakkauksessa myytävät tuolit?
Pyörällistä Morris-hyllykköä saa näemmä tänä syksynä myös valkoisena. Tahdontahdon.
Vaiko sittenkin saman sarjan kapeaankin tilaan mahtuva hyllykkö?
Sataprosenttista pellavaa oleva pussilakanasetti. (ja vielä edullisempana versiona täällä.)
Blogimaton maineeseen jo kohonnut Tanger-matto.
Buddy-pöytävalaisin,
Glänta-lasivitriini.
Säilytyspussi.
 Marmorivati.
Bloomingvillen Glas-pöytä.
Tämä kaappi on kyllä myös aivan vastutamaton, mutta jäänee minun osaltani odottelemaan lottovoittoa. Tai hyvää haltiatarta. 

Ja entäs sitten tämä? Ihanan ihana vohvelikankainen tummanharmaa päiväpeite
harmaa päiväpeite ellos

Lapselle uusi sänky. Ei kerrota miesväelle, mutta haluaisin ehkä vaihtaa meidän Muuramen Jollan jo vähän isomman pojan sängyksi...
lastensänky ellos
Call me crazy mutta minä kyllä tykästyin tähän sarjapöytään(kin).
sarjapöytä ellos

 Life-kaappi. Need I say more?
life kaappi ellos


Herääkö kenenkään muun sisustushalut näitä ihania kuvia katsellessa? Jos heräili, kurkkaa koko ihana valikoima täältä ja hyödynnä ale 21.8 mennessä koodilla   345415   
pellavalakanat ellos
Kuvat lainattu.
Pirteätä uuden viikon alkua!

(Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.)


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)