Ruokailutilassa nyt ja tuolipulma | Dining Area

tiistai 9. elokuuta 2016

/This is how it looked like in our dining area a few weeks back. /


Sade siellä ropistelee ulkona ja olo on hyvinkin syksyinen. Kaiholla muistelen viime vuoden elokuuta, jolloin töiden jo alettua pystyi vielä ainakin viikon verran jatkamaan kesää työpäivien jälken terassilla istuen, kun aurinko paahteli pilvettömältä taivaalta. Tänään töissä ollessa tosin taivaalta sataneet kissat ja koirat eivät sen sijaan haitanneet yhtään, parempi vaan, jotta ei harmitus päässyt iskemään. Syksyfiiliksistä johtuen päättelikin, että alkanee myös olla jo aika julkaista nämä muutaman viikon vanhat otokset ruokailutilasta, ennenkuin syksy sinnekin ennättää. Konmarin hengessä ruokailutilan ympäristökin kesällä hieman karsiutui, mutta sen verran kyllä itseäni tunnen, että ennenpitkää alkaa asetelmaa pukkamaan taas vähän joka nurkalle. Meillä tapahtui muuten kuumimmilla heinäkuun helteillä joku ihme ilmiö ja taulut hyppelivät öisin yksin alas seiniltä. Meillähän suurin osa tauluista on kiinnittty command-tarrakoukuilla, ja liekö sitten seinät eläneet lämmön vaikutuksesta vai mitä, mutta monena aamuna sain huomata sieltä sun täältä koukkujen tipahtaneen alas taulut mukanaan...

ylva skarp balance
Ylva Skarpin Balance-posterin kaverina ruokailutilassa roikkuu Deseniolta bongattu samantyyppisellä fontilla painettu määritelmä siitä, mistä se Balance syntyy. Jälkimmäinen oli melkoinen löytö kun olin pitkään haeskellut paria Ylvan printille.

hay lup
marmorilaatikko
Laatikoissa jemmaan päivittäisiä vitamiinejani ja allergialääkkeitäni, että ne on aina aamuisin helposti käden ulottuvilla. Marmoriboksi on yli vuoden takainen löytö Hemtexiltä.
valkoinen ruokailutila
bo concept occa senkki
Senkin sisältä sain vihdoin konmaritettua matkaan kaikenkirjavat kynttiläkokoelmani. Muutamia sini- ja vihreäsävyisiä Iittalan kynttilän jalkoja on tosin vielä uutta kotia vailla.
bo concept tuoli
bo concept occa pöytä

Ja näin loppuun olisi hyvät ideat tarpeen. Mitkä ruokapöydän tuolit te näkisitte tässä? Nämä Bo Conceptin Zarra-tuolit ostettiiin aikanaan jo alunperin kompromissituoleina, kun uudet tuolit tarvittiin, mutta silloin vielä vauvana ollut Jamppa saneli tarpeen tuolien luonteelle. Lika ei saanut liikaa näkyä ja tuolit piti olla kostealla pyyhittävissä. Nyt alkaisi Jampan iän puolesta olla jo pikkuhiljaa mahdollista luopua näistä tuoleista, ja minä niin mielelläni haluaisin tähän valkoiset tuolit. Mutta mitkä?

4 kommenttia

 1. Onpa kiva ja kaunis tapa säilyttää pillereitä! Pitääpä varmaan itsekin ruveta hyödyntämään kauniita rasioita siihen tarkoitukseen niin ei tarvi enää piilotella pillereitä eikä ylimääräisiä laatikoita kaapeissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuo valkoinen iso rasiakin on itse asiassa kosmetiikan mukana tullut lahjapakkaus, jota pitkän jemmansin kaapissa kun en raaskinut poiskaan heittää, ja sittenpä oivalsin sille käyttötarkoituksen. :)

   Poista
 2. http://www.forme.fi/tuotteet/chair-no-14

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö Hanna, että juuri näitä olen hartaasti miettinyt ja sitten arponut, kun minä näen näiden Ton -tuolien muotokielessä jotain hyvin romanttista, että ovatko sitten liian romanttiset meille, kun muuten on melko pelkistettyä ja virtaviivaista? Juuri siksi kyselen neuvoa, kun joissain asioissa oma sisustussilmäni menee aivan sokeaksi, ja sorrun osteleman kotiin yksittäisinä esineinä kauniina pitämiäni tavaroita, jotka eivät sitten sovikaan yhteen/ kokonaisuuteen. Oi elämän suuria pulmia...

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)