Se ei-niin-stailattu lastenhuone | Kid's room

torstai 25. elokuuta 2016

/Oh how I wonder what are the little people like who live in all of those pretty little rooms I keep seeing in the internet. Or is it just my son who has soooo many things that the room just can't be that pretty...?/


Kuka niissä asuu? Niissä viimeisen päälle kauniissa lastenhuoneissa joita näen muiden blogeissa ja ihailen pinterestissä? Ihanan seesteisiä maanläheisin värein ja pastellisävyin sisustettuja pikkuväen huoneita, joissa muutama täydellisen tyylikäs lelu on aseteltu huoneen ainoan säilytyskalusteen päälle kuin alleviivaamaan huoneen täydellistä järjestystä. Vaatteet roikkuu kauniisti rekillä ja ne kaikkein ihanimmat  rimpsumekot on aseteltu seinälle henkariin taideteoksiksi. Kuka? Kun muutimme Jampan huoneen alakertaan, jossa se ensimmäisenä sisääntullessa tervehtii kaikkia vieraita ja näkyy suoraan olohuoneeseen haaveilin kyllä hetken aikaa sellaisesta täydellisestä lastenhuoneesta, mutta ei onnistu. Koska tavarat. En tiedä olenko sitten ainoa laatuaan, joka on tullut vuosien saatossa hamstrailleeksi kirppareilta (siivouspäiväkirpparit lapsivaltaisella asuinalueella on ihan pohjaton aarreaitta) yhtä sun toista. Niinkuin nyt erinäisiä kirjoja ja lautapelejä, leluista puhumattakaan. Leluja on toki yritetty saada kiertoon sitä mukaan kuin niistä ulos kasvetaan. mutta tilallehan tulee aina uutta. Ja poikien lelut kun vaan vievät ihan tolkuttomasti tilaa. Kentis tyttöjen nukkeleikit saa mahtumaan niihin muutamiin säilytyslaatikoihin mitä näissä viimeisen päälle kauniissa huoneissa näen, mutta loputonta legopalikkamäärää, muovisia tasitelukaukaloita ja jättimäistä jääkiekkoareenaa tai autorataa onkin sitten hieman hankalampi yrittää häivyttää näkyvistä.

Tänään siis todellisuutta lapsenhuoneesta. Ja joo, on siellä sentään vähän stailattu, niinkuin otsikko antaa ymmärtää. Jamppahan nukkuu tavallisesti keskimäärin 15 pehmolelun kanssa. Häädin siis enimmät puput, nallet, turtlesit sun muut huoneen ulkopuolelle, muuten ei olisi sänkyä näkynyt pehmovuoren alta....

lastenhuoneen sisustus
Kirjoittelin aiemmin keväällä alakerran makuuuoneeseen asennetusta Visorin pimennysverhosta. Suosittelen lämpimästi muillekin aamuvirkkujen lasten vanhemmille. Tämä nimittäin pimentää huoneen niin hyvin, että sivuverhoja ei tarvita lainkaan, ja meilläkin loppui ne aamuviiden auringonsarastukseen liittyvät heräämishuutelut siihen paikkaan, kun Jamppa siirtyi nukkumaan tähän pimennettävissä olevaan huoneeseen.
lastenhuoneen sisustus
lastenhuoneen sisustus
Saisiko teillekin olla viimeisen päälle viimeistelty asetelma String-hyllykköön? Useimmiten se koostuu Mc Donald'sin ilmaisleluista ja muista yhtä tärkeistä pienesineistä.
lastenhuoneen sisustus
Mikäs se siellä sängyn alla pilkottaa? No jääkiekkopeli tietenkin. Seinällä roikkuu taidetta a'la huoneen asukas. 
lastenhuoneen sisustus
Me vartioimme täällä.
lastenhuoneen sisustus
Nurkassa olevassa raitapussukassa asuvat ne kaksisataa muuta pehmolelua, jotka tällä hetkellä eivät ole aktiivikäytössä, mutta joita ei kuulemma missään nimessä saa antaa pois. Ja se autorata. Huoh.
Niin ja ne pelit ja lelut.... no siellähän ne, koko Bestå pursuilee tavaraa, samoin vieressä nököttävä lokerikkohylly...
lastenhuoneen sisustus
Malm-lipastosta löytyy Jampan sisävaatteet. Tämä on muuten erittäin kätevä käytössä, sillä täältä nelivuotiaskin osaa itse kaivella vaatteet esiin.
lastenhuoneen sisustus


Too much? Olisiko parempi vaan pysytellä tarkkaan rajatuissa kuvakulmissa? Millaisia lastenhuoneita teillä on?

2 kommenttia

  1. Näyttää ihanalta, kodikkaalta ja oikein siistiltäkin. Kiva huone! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinä olet Suvi aina yhtä ihana sanoissasi, kiitos taas.😊

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)