Lastenvaatteita superedulliseen hintaan | Final Sale

sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Arvatkaapa iskikö toissailtana mammuttimainen morkkis, kun tajusin, että en tämän kesän virtuaalisilla alennusmyyntikierroksillani ollutkaan hankkinut Jampalle valmiiksi seuraavan koon vaatteita niinkuin olen yleensä aina tehnyt. Erityisesti ulkovaatteissa säästää pitkän pennin, jos haluaa saada laadukkaat ja vedenpitävät kamppeet. Tällä hetkellä on meneillään jo alen loppurysäykset, mutta onnistunpa pelastamaan Jampalle vielä Reimalta Reimatecin välikausivaatteet ja Lekmeriltä sadevaatteet. Huh. Jos teillä on päässyt käymään samanmoinen unohdus, on nyt jos koskaan aika toimia. Kokoja on enää hyvin hintsunlaisesti jäljellä. Tällaisia meille olisi nyt kuitenkin tulossa.

lastenvaatteet ale


1. Reiman sadeasu -30% + loppurysäyksen lisäale -10% voimassa 19.7 klo 10 asti koodilla 10EXTRA1607FI              (Kaikki loput sadevaatteet täällä.)

2. Kumisaappaat, Viking -30 + -10% (Kaikki alekumpparit täällä.) Lenkkariosastollakin oli muuten aika edullisia tennareita jäljellä, muunmuassa Turtles-lenkkareita pojille ja Frozen-lenkkareita tytöille. 

3. Fleecetakki -50% + -10%  ja fleecehousut (kaikki Lekmerin alehintaiset ulkovaatteet täällä)

4. Reimatecin takki -40% ja housut


On ne vaan nämä poikien vaatteet välillä vähän synkänlaisia, tyttöjen vaatekollaasi olisi ollut varmasti paljon kauniimpaa katseltavaa, mutta kun Jampallakin alkaa jo olemaan vankkoja mielipiteitä vaatetuksestaan, on mitään taivaansinistä enää turha ehdottaa. Paitsi jos siinä sattuu olemaan Spidermanin kuva...(Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)