Pienen kaksion valkoinen sisustus- Ruokailutila | Small spaces

maanantai 9. toukokuuta 2016

/Today you get to peek into a tiny little apartment./

Pitkästä aikaa enemmän sisustuspainotteista postausta luvassa. Meillä on kotona meneillään eräänlainen remonttityömaa, ja kaikki paikat on kuin pommin jäljltä, eli täältä ei tällä hetkellä kovin seesteisiä kuvia ole tarjolla, mutta sen sijaan ohjelmassa on kurkistus erääseen pieneen kaksioon, jota pääsin stailaamaan. Huoneistossa on yhdistetty olohuone - ruokailutila - avoin keittiö ja lisäksi erillinen pieni makuuhuone.Stailaamiseen on käyetty pääosin omia tavaroitani, ja olinkin hieman järkyttynyt siitä, kuinka paljon sitä tavaraa itse asiassa omasta takaa löytyykään. Tavoitteena oli luoda ilmava ja valoisa tunnelma pienestä tilasta huolimatta, ja konmarista villiintyneenä tila onkin hyvin pelkistetty, mutta silti sieltä löytyy kaikki tarvittavat asiat.
kaksion sisustus vinkkejä
Koska tila on todellakin melkoisen kompakti, lähdin liikkeelle ajatuksesta, että toimintoja yhdistellään. Niinpä erillistä työpöytää ei asunnosta löydy, vaan työpöydän virkaa toimittaa ruokapöytä. Tai pitäisikö sanoa toisinpäin. Pöytä on nimittäin kasattu Ikean pukkijaloista ja työpöytäkokoisesta pöytälevystä (120 X 60). Mikäli tila olisi sallinut, olisi pöytälevyksi voinut valita myös 150 cm pitkän version, jolloin tuoleille jäisi pöydän alle hieman enemmän liikkumatilaa leveyssuunnassa. Silti tämänkin yhdistelmän ääressä mahtuu tarvittaessa istumaan neljäkin ystävätärtä oikein mainiosti.
kaksion valkoinen sisustus
Tuolit on erilaisia, mutta yhteinen vaalea avärimaailma sitoo ne yhteen, eikä eriparisuus haittaa.
ikea pukkijalka
Pehmyttä muuten pelkistettyyn tyyliin on tuotu istuintaljoilla ja tuolin nojalle heitetyllä viltillä.
eames tuoli
Vinkkinä muuten, että vuokra-asuntoonkin voit huoletta ripustaa tauluja seinille, kun käytät Command-tarrakoukkuja. Niistä myydään erikseen taulun ripustukseen tarkoitettuja versioita, ja ne irtoavat seinästä jälkiä jättämättä.
valkoinen sisustus
Tällaista tällä kertaa. Millaisia ajatuksia heräsi?

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)