Harmaa makuuhuone | Grey Bedroom

maanantai 23. toukokuuta 2016

/To somebody else grey may be a bit of a boring color, but to someone who usually only uses white and black it is quite a colorful color.../

Kesä. Kesäkesäkesäkesäkesä! Täällä kesäelämä vei mennessään viikonlopuksi ja tietokone sai kököttää hylättynä, kun aurinko tuli ja toi tullessaan parinkymmenen asteen lämpötilat. Ja mikäpä silloin sen parempaa kuin istua terassilla kirjan kanssa. Aijai! Olen kuitenkin yrittä nyt pitää maltin matkassa, sillä kuten aiemmin kirjoittelin, en todellakaan kaipaa lisää pigmenttiläiskiä kasvoihini, ja tänäänkin varustauduin kevyellä viidenkymmenen suojakertoimella lukutuokiooni. Lupailin kuitenkin vielä muutaman kuvan uuteen osoitteeseen matkanneesta makuuhuoneesta ja Kalklitir Concrete-sävyllä maalatusta seinästä, joten pakottauduin äsken irtaantumaan kesäparatiisistani hetkeksi tänne koneen äärelle.
kalklitir concrete
Siinä missä jonkun muun mielestä harmaa saattaa olla hieman tylsähkö väri, niin minun maailmassani se on kerrassaan jotain repäisevää. Värimaailmasti kertonee jotain sekin, kun työkaverini taannoin tuumasi, että johan olet ostanut värikkään takin, kun ylläni oli haaleaakin haaleamman beigen värinen uusi takki... Mutta en tiedä johtuuko sitten uudesta harmaasta seinästä, vai siitä, että uusi maakuuhuone on karvan verran entistä suurempi, mutta jotenkin tuntuu, että nyt on ne kuuluisat fengshuit tai energiat kohdillaan, ja viihdyn makkarissa ihan erillä tavalla kuin aiemmin. Huone on edelleen hieman keskeneräinen, ja Jampan lelusäilytyksestä sänkyä vastapäätä ylijäänyt lipastontekele odottaa korvaajaansa, samoin kuin lattia mattoaan.
grey scandinavian bedroom
Myös valaisinongelma odottaa ratkaisijaansa. Katossa roikkuu tällä hetkellä edelleen Jampalle aikanaan hommattu Koziolin pallonmuotoinen valaisin, joka pitäisi nyt korvata jollain muulla, mutta millä? Olisiko ideoita?
koziol
Myös nurkassa olleet tauluhyllyt, jotka Jampan huoneessa toimivat kirjahyllyinä, saivat luvan jäädä. Nyt niillä kekottaa muutama perhevalokuva, jotka kuvien oton ajaksi siivoilin pois, mutta jotain inspiraatiota näidenkin suhteen odottelen.
eames rar keinutuoli
kalklitir concrete
Jos edellinen postaus jäi näkemättä, ja kalkkimaalilla maalaaminen kiinnostaa, käyhän kurkkaamassa työvaiheet täältä, tai kipaise käymään Lifestylenordic-myymälässä, josta saat taatusti pätevimmät ja asiantuntevimmat neuvot (ja kaikkea muutakin ihanaa).

ja niin, mitä minä sitten nyt niin intohimoisesti luen. No tätä. Suosittelen.
ikuisen onnen salaisuus
Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)