Aurinkolasimuotia juuri nyt (mukana alekoodi) | Stylish sunglasses

tiistai 31. toukokuuta 2016

/ Summer is here. And so is the new fashion in sunglasses. Mommy needs a new pair of these./


* Yhteistyössä Indiedays ja Instrumentarium*Huh hellettä. Kolmeakymppiä hipoo mittari, ja kun pihalla sulkee silmänsä hetkeksi ja kulauttelee itse tehtyä namifrappea, voi melkein kuvitella olevansa muilla mailla vierahilla. Ja mikäs se onkaan aurinkovoiteen ohella se tärkein asuste näillä säätiloilla? No aurinkolasit tietysti. Minä pääsin taannoisella Indiedaysin Inspiration Day- tapahtumapäivällä käsiksi Instrumentariumin jälleenmyymään uuteen Solaris aurinkolasimallistoon, ja olin kyllä heti melko myyty. Vai mitä sanotte näistä?
solaris aurinkolasit
Aikasta lailla tyylikkäät vai mitä? Minä olen tähän saakka ollut vannoutuneita Ray Ban-ihmisiä, ja niitä minulta löytyykin varastosta jo kolmet erilaiset, mutta tällaisia naisellisempia aurinkopokia minulta ei vielä löydykään. Aurinkolasien valinnassa itse pidän tärkeänä tietylaista ajattomuutta, ja sitä, että lasit ovat sovitettavissa erilaisten asukokonaisuuksien kanssa mutkatta, sitä kun Suomen kesään mahtuu monenmoista säätä ja monenlaista vaatetusta tarvitaan. Ilman aurinkolaseja en silti juuri ulos nenääni pistä, vaikka taivas olisi kuinka pilvessä, sillä omistan hyvin herkät silmät. Juuri monipuolisuudessaan nämä Solaris-lasit ovatkin mainiot. Solaris on maailman johtavia aurinkolasien erikoisliikeitä, joka palvelee tyylitietoisia kuluttajia ympäri maailmaa ja ikisuosikkini Ray Banin ohella heidän aurinkolasivalikoimaansa kuuluu muitakin huippubrändejä kuten esimerkiksi Gucci, Dior ja Burberry. Suomessa Solaris toimii Instrumentarium-ketjujen yhteydessä ja Oulussa Solaris myymälä löytyy uudenuutukaisesta Kauppakeskus Valkeasta. Sanomalla myymälässä etukoodisanan FUZION, saat kaikista silmälaseista ja aurinkolaseista -25 % alennusta. Nämä minullakin kuvassa näkyvät Solaris-lasit ovat varsinkin tämän alennuksen jälkeen erittäin edulliset ollakseen näin tyylikkäät, joten saattaapa olla, että pitää vallan kipaista hankkimaan nämä ihan ikiomiksi.
Tapahtumassa pääsimme tutustumaan aurinkolasimuodin lisäksi uuteen kehysmallistoon silmälaseille, joka on nimeltään Fuzion Step into the World. Mallisto on saanut inspiraationsa katutaiteesta, ja sopii jokaiselle rohkeammista kehyksistä pitävälle. Alla olevassa kuvassa näettekin, kuinka upealta tällaiset hieman räväkämmät kehykset näyttävät, ja kuinka ne piristävät ilmettä. Eri värityksen ja kuvioinnin lisäksi mallistosta löytyy erilaisen muotokielen omaavia kehyksiä, joten jokaiselle kasvomuodolle löytyy taatusti juuri se istuvin malli. Itse näen Fuzion Step into the World- malliston kehykset juuri upeina kesäkehyksinä, jotka sopisivat upeasti hieman ruskettuneen ihon kanssa. Käykäähän tutustumassa Instrumentariumin sivuilla, jos uusien pokien valinta on ajankohtaista.

Tapahtuman upeista kuvista kiitos kuuluu taitaville valokuvaajille Julian Schröpelille ja Sanni Riihimäelle.Joko sinulla on tälle kesälle uudet aurinkolasit hommattuna?

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)