Sisustajan dilemma | To buy or not buy

tiistai 19. huhtikuuta 2016

/Having a bit of a trouble here. Craving for something new and beautiful and at the same time trying to get rid of all the stuff I already have. To buy or not to buy./

Kyllä on nyt taas ongelmat asteikolla #firstworldproblems. Olen nimittäin totaalisen kyllästynyt jos vaikka sun mihin kodissani, ja uusia sisustushaaveita on alkanut pulpahdella pintaan kuin sieniä sateella. Olohuone kaipaisi uutta raikasta mattoa, Jampan huone kaipaisi uutta säilytyskalustetta ja isomman pojan työpöytää ja sisustuksen pienesineetkin haluaisivat tulla päivitetyiksi. En ole kuvannut kotonani mitään uutta viikkokausiin, kun olen pähkäillyt näiden suunnitelmieni kanssa tulematta juuri sen viisaammaksi. Hankintoja kun on torppaamassa aloittamani tavaroiden karsimisyritys Konmarin hengessä. Miksi ostaa uutta, kun haluaa yhtä aikaa päästä vanhasta eroon, ja kaikki kaapit pullistelevat jo turhakkeita? Viikonloppuna kävin kirjaimellisesti kuolaamassa kaikkea ihanaa kevätuutta Kodin 1:ssä, josta tupsahti -40% alekuponki, mutta tunnin kiertelyn jälkeen päätin sitten kuitenkin jättää kaikki himoitsemani tavarat kauppaan. Sinne jäivät muunmuuassa upea marmorikuvioitu maljakko ja pellavabeige tyyny huutelemaan perääni, kun en vaan yksinkertaisesti saanut oikeutettua itseäni ostamaan niitä, kun entiset koristetyynypinot ja kaapistojen päälle jemmaillut maljakot muistuttelivat olemassaolostaan. Mikä teidän mielestänne on tällä hetkellä paras keino saada myytyä eteenpäin tavaraa, joka saattaisi olla kenties jonkun toisen aarre? Postikulut kun ovat nykyään niin kovat, että ostaja pitäisi löytyä omasta kaupungista, ja perinteisillä kirpputoreilla hinnat on polkeutuneet niin alas, että vähennettynä pöytävuokralla ja bensakuluilla jotka kuluvat siihen, että käyt päivittäin järjestelemässä myyntipöytää, on tulos lähinnä plus-miinus-nolla. Terveisiä muuten vaan sille naisihmiselle, joka katsoi asiakseen potkia teini-ikäisen poikansa kanssa vessan ovea Kodin 1:ssä, kun olin käyttämässä Jamppaa siellä. Ilmeisesti pikkupojan asian hoitaminen ja housujen pukeminen ei heidän mielestään sujunut riittävän nopeasti. Oi aikoja, oi käytöstapoja.

non je ne regrette rien
michael kors watch
bonjour amour
desenio poster

4 kommenttia

 1. Mä olen käyttönyt oman alueen fb kirppareita! Ihan perfect ja tavara vaa liikkuu siellä. Suosittelen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo minäkin sain alkuinnostuksessani myytyä lähes kaikki lapsen vaatteet Facebook-kirpparilla, mutta muun tavaran liikkumista rajoittaa meidän alueen sääntö, etä kerrallaan saa olla korkeintaan viisi ilmoitusta näkösällä... meinaa olla vähän hidasta hommaa. :)

   Poista
 2. Löysin blogiisi HIIT treeniä googletellen, kivoja juttuja löytyi paljon muitakin joten kirjanmerkkipalkkiin päätyi sivustosi :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)