Hullut Päivät Kevät 2016 - Sisustajan poiminnat

tiistai 5. huhtikuuta 2016

On aika tehdä perinteinen vinkkilista Hullujen Päivien sisustajan tärpeistä. Hullareilta kun tuttuun tyyliin löytyy niin monia jo sisustajien klassikkotuotteiksi muodostuneita juttuja jokseenkin paljon edullisempaan hintaan kuin muualta. Paras vinkkini netin kautta shoppailijoille on, että kannattaa miettiä mikä on se tärkein tuote, jonka ehdottomasti haluaa ostaa, ja hankkitua hyvissä ajoin ennen kello seitsemää ruudun ääreen, ja selata kohde esiin kuvastosta. Heti kellon lyödessä seitsemän klikkaat tuotteen ostoskoriin, ja tadaa, siitä sitten samantien maksamaan kassalle. Monesti Hullareiden aikaan palvelin on ottaa kupsahtanut heti seitsemän jälkeen, joten tämä on paras keino varmistaa itselleen juuri se halutuin tuote. Trust me, this is coming from a true shopaholic.

Tällä kertaa on kerrottu jo etukäteen kultaisen haamun kuvalla, jos tuotteita on saatavilla vain pienempi rajattu erä. AJ-valaisinta tai K-tuolia himoitsevan kannattaakin siis olla hyvissä ajoin liikkeellä. Itsekin aikanaan hankin K-tuolimme Hullareilta, ja vieläkin harmittaa, että en uskaltanut valita valkoista. Onhan se niin kaunis. Koska kokemus on osoittanut, että suorat linkit tuotteisiin eivät yleensä toimi enää Hullareiden alettua, jätän ne tällä kertaa linkittämättä  Koko upeaa sisustusvalikoimaa sen sijaan pääsee selaamaan täältä.



Pappelina Svea matto 89e (TO) / String Pocket 98e (TO)/ Aalto Maljakko 89,90 (KE) / Hay Hee Dining tuoli 119e (KE) / Stelton termoskannu 39,90e (KE) / Kartell jakkara 129e (KE) / Artek riippuvalaisin 598e (KE) / Stelton matkamuki 19,90e (KE) / Woodnotes K-tuoli kapea 890e (KE) / DSH Stockholm Work valaisin 119e (KE iltatärpit) / Kartell Masters tuoli 129e (TO) / Showroom Mixrack teline 42,90e (TO) / Loius Polsen AJ lattiavalaisin 579e (PE) / Hay Loop Stand Hall 139e (PE) / 

1 kommentti

  1. Tänä keväänä on Hullareilla kyllä hieno kattaus sisustajalle.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)