Bloggaajan kotikirppis

maanantai 28. maaliskuuta 2016

/So I decided to turn my living room into a pop-up flea market.../

Heippahei! Pääsiäisvapaat alkavat vedellä viimeisiään ja kevätkausi on virallisesti julistettu alkaneeksi. Pihalla kun tarkeni Converset jalassa. Jeejee! Muuten pääsiäinen on sujunut mielenkiintoisissa merkeissä. siinä missä muut ovat kokkailleet lammasta ja hiihdelleet, minä olen järjestellyt sydämeni kyllyydestä. Juuh, hullulla on halvat huvit. Kaikki sai alkunsa muutama kuukausi takaperin jostain lukemastani lauseesta, jossa kysyttiin, että onko sinullakin kaapissa muovipussi täynnä muovipusseja (ja silti liian vähän säilytystilaa)? No joo. Olihan minulla. Itseasiassa kolme... Tämän havaittuani sain vihdoin tartuttua Marie Kondon Siivouksen Elämänmullistava Taika teokseen, jota muualla on niin pitkään hehkutettu. Jo ensi sivuilla sormet alkoivat syyhyämään päästä kaappien kimppuun, ja nyt se on sitten aloitettu. Epäkondomaisesti aloitin kyllä tavaroiden karsimisen sisustushärpäkkeistä, mutta kuten arvata saattaa, nehän olivatkin hamsterin luonteen omaavalle sisustusbloggaajalle heti vaatteiden jälkeen se suurin ongelma. Ja niitähän löytyi. Sitä kun on tullut sisustajana eläneeksi vihreän kauden, keltaisen kauden, vaaleanpunaisen kauden ja sen kaikkien elämän sinisen kaudenkin, niin tavaraahan piisaa. Ja entäs ne vaatteet sitten? Minulla kun on paha tapa kiintyä vaatteisiin niinkuin vanhaan ystävään, ja kukin pukine tuo mieleensä muistoja tilanteista joissa niitä on pidetty. Mutta arvatkaapa mitä? Eilen kannoin alakertaan kirjaimellisesti ainakin viidentoista kilon edestä vaatteita, joista kolme kassillista saa päätyä heti kierrätykseen (kuulemma HM:llä saa jopa alekuponkeja lumppujen kierrättämisestä heille?) ja loput päätyi kirpparille. Nimittäin kotisellaiselle. Tavaraa on kertakaikkiaan jo tässä marittamisen alkuvaiheessa niin pajon, etteivät ne mihinkään pikkuruiselle kirpparipöydälle mahtuisi, eikä niitä myöskään pysty siivouspäivänä myyntipaikalle roudaamaan. Tervetuloa siis meille! Raivauksen tuloksista sitten raportointia myöhemmin, mutta nyt hyökkään takaisin vaatekaapin kimppuun. Parhautta.

7 kommenttia

 1. Oih, näyttää niin ihanalle kaikki sisustusjutut! Harmi kun niin kaukana, muuten varmaan ostaisin kaikki :-D

  VastaaPoista
 2. Siis milloin voisi tulla? Iskin silmäni heti noihin vaaleanpunaisiin tyynyihin. Ja ehkä pikkuisen myös mustavalkoisiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti Sanna pinkit ja mustavalkoiset tyynyt ehti mennä, sisustuspuolella enimmäkseen siis jäljellä noita Kivituikkuja ja sitten Pentikin koristetyynyliinaa keltaisena, vihreänä, ja ruskeakuvioituna. Mutta jos joku niistä kiinnostaa niin laita vaan s-postia niin saat osoitteen. :)

   Poista
  2. Voi harmi!! Ehtikö mennä se mariskoolikin? Varailin sitä second handin puolella.
   S-posti on sannak.ukonaho@gmail.com

   Poista
 3. No voihan höh. Ehti mennä. En ole pariin päivään juuri blogiin ehtinyt kun ovi on käynyt ja puhelin piipannut koko ajan, ja juuri tämänpäiväisen postauksen kirjoittamisen jälkeen vasta ehdin seconhandin puolelle poistamaan kuviani myydyistä. Pahoitteluni. 😔

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään. Enpä ihmettele yhtään, että meni :) Olen jonkin aikaa kartellut vaaleanpunaista kuin ruttoa, mutta niin vain se yrittää hiipiä takaisin. Pieninä paloina ihan ok. Mariskooli oli kyllä suloinen :)

   Poista
 4. Jee! Täällä ollaan myös luettu KonMaria pääsiäisenä! Sormet syyhyää, mutta luen ensin kirjan loppuun ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)