Pinkkiä(kö) olohuoneessa | Pale Pink (ja arvontamuistutus)

maanantai 8. helmikuuta 2016

/Going through all the stuff I have hidden in my closets. And yep, I also have pink stuff. This will now end up at my blog's second hand department./

Nonniin. Kun ääni alkoi pikkuhiljaa palailla, tuli tilalle ihka-aito flunssa. Ja minä kun en ole vuoteen sairastanut, enkä aikonut enää koskaan sairastaa. Täällä sitä istutaan nenäliina toisessa kourassa. Yritänpä tässä nyt ajatella positiivisia ja olla suuremmin ärsyyntymättä asiasta. Minulla kun on meneillään tällainen ihan oma-ohjautuvainen henkinen zen-kurssi... Nyt siellä kollegat repeilee ruudun toisella puolella. Mutta minäpä kerron tästä sitten ehkä joskus lisää.

Vastaus otsikon kysymykseen puolestaan on ei. Pinkkiä oli hetken aikaa olohuoneessa juu, mutta vain sitä varten, että raivailen pikkuhiljaa sisustushärpäkevarastojani tuonne blogin pikkuotsikon takana majailevalle Second Hand-osastolle. Vaikka olisihan nämä toisaalta ihan istuneet Ystäväinpäivän viikkoon.

Myyntiin on näistä siis tulossa 50x50 kokoiset tyynynpäälliset, mariskooli, minimaljakko ja pienet valkoiset tuikkukupit. Second hand osastolle tulee pikkuhiljaa myös vaatteita ja lapsen vaatteita ja sen sellaista, mutta kun urakka on vuoren kokoinen, on vain uskottava, että hiljaa hyvää tulee.
Terveempää viikon alkua teille muille!

Ps. Muistakaahan käydä blogin Facebookin puolella tykkäämässä sivun yläosaan kiinnitetystä päivityksestä, niin olette mukana Uuuden Elämän Alku tai Bikini HIIT Challenge-verkkovalmennuksen arvonnassa. :)

3 kommenttia

 1. Täällä on melkoinen kaktuskurkussa, nieleminen sattuu mutta muuta ei vielä ole ja toivottavasti ei tulekaan.
  Voi noihan on tosi kivoja, älä nyt missään nimessä myy.

  VastaaPoista
 2. Ps. kurkkaapa muuten mun blogissa olevaa arvontaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muistutuksesta, minä aina ajattelen noiden arvontojen kanssa, että minäpä sitten paremmalla ajalla osallistun, ja sitten se aina unohtuu. Kuumaa hunajavettä inkiväärillä täälläkin ryystetään sormet ristissä ettei tulisi pahempi tauti.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)