Edullista huippukosmetiikkaa | My new make-up favorites

maanantai 1. helmikuuta 2016

/A while back I met a sales representative of Oriflame Cosmetics and kind of promised to become one too. Whoopsie. These kind of things just tend to happen to me. But this time I'm glad it did, because I have totally fallen in love with these less expensive products that still work like a charm./

Jep, tiedän mitä ajattelette luettuanne ehkä tuon yllä olevan. Ystäväni kun puki ajatuksenne sanoiksi viime viikonloppuna hehkuttaessani näitä uusia kosmetiikkasuosikkejani. Ja hän muotoili asian vallan nätisti tuumaten: "Minä olen jotenkin ajatellut, että nuo Oriflamen tuotteet ovat vähän sellaisia kahdeksankymmentälukuisia." Ehheh. No niin minäkin. Mutta älä koskaan sano ei koskaan. Joulun alla päädyin sattumalta juttusille erään Oriflame-edustajan kanssa, ja kerrankos sitä sattuu, että lähdettyään ihan vaan käväisemään tarhan joulumyyjäisissä tulee takaisin kotiin uunituoreena Oriflame-jälleenmyyjänä... Vai mitä, kai tätä tapahtuu muillekin...? No, joka tapauksessa, minä en halua edustaa ja markkinoida mitään, mitä en itse käyttäisi, joten on tässä tullut nyt muutama kuukausi testailtua. Ja niin sitä vaan piti pyörtää mielipiteensä, tai pitäisikö sanoa ennakkoluulonsa, sillä olen ollut erittäin tyytyväinen testaamaani kosmetiikkaan.
Olen aiemminkin kosmetiikkapostauksissani kertonut, että kauneudenhoidossa panostan rahallisesti ennen muuta hoitotuotteisiin, mutta meikeissä pihistän. Olen niiiiiin kauan kosmetiikkaa suurkuluttanut, että voin hyvin rehellisesti kokemuksen syvällä rintaäänellä todeta, että se marketin kuuden euron ripsiväri on monesti aivan yhtä hyvä kuin selektiivisen kosmetiikan puolella myytävä kolmenkympin vastaava. Joten ei tarvinnut paljoa miettiä uskallanko lähteä uusimaan meikkivarastoani näillä Oriflamen tuotteilla. 
Jopa meikkiä karsastava siskoni myönsi tultuaan meikatuksi tällä Oriflamen Giordani sarjan meikkivoiteella, että jäipä iholle ihanan keveä tunne. Itse laitan meikkivoiteen alle vielä saman sarjan meikinalusvoiteen,joka parantaa meikin kestoa huomattavasti. Aiemmin korjailin meikkipohjaa töissä tunnin välein, mutta nyt riittää kerran työpäivän aikana. Saman sarjan kivipuuteri on myös todella kevyt, eikä kerry juonteisiin tai pakkaudu iholle päivän mittaan.
Ripsivärien suhteen olen äärimmäisen kriittinen. Entisenä ripsienpidennyksen pitäjänä vaadin ripsiväriltä erittäin pidentävää efektiä, mutta samalla sen täytyy mysö tuuheuttaa ja eritellä ripset, eikä se missään olosuhteissa saa varista. Ja bingo.Giordani Gold Incredible Length vastaa kaikkiin vaatimuksiini.
Myös kynsilakkaa vaihtelen joka viikko, ja yleensä vielä varpaissa ja sormissa on yhtä aikaa eri sävyt. Siksipä kynsilakkakokoelmani on valtaisa. Ja näillä hinnoilla raaskii ostaa testiin vaikkapa vähän hurjempiakin sävyjä. Kuvan punainen vielä odottelee testikertaansa, mutta kynsissä näkyvä monisävyinen päällyslakka on myös Oriflamelta. Ei näy tässä lakassa ainakaan lohkeamat ihan heti.
Silmänrajauksessa olenkin jo aiemminkin luottanut The One-sarjan tussikynään, joka on täydellinen. Sillä kun saa sekä ohuen että paksumman rajauksen taiottua silmän käänteessä, ja se on ikuinen. Ihan tosi. Jokainen tussini on kestänyt aina puoli vuotta ihan jokapäiväisessä käytössä, ja siinä vaiheessakin olen vaihtanut tussin ihan hygieniasyistä vaikka niistä on edelleen irronnut väriä. Ihme tuote! Uusiin suosikkeihini on viime aikoina noussut myös nestemäinen luomiväri. Aloittelin nestemäisen luomivärin käytön jo pidempi aika sitten Number 7:in tuotteella, ja sain huomata, että kerrostamalla nestemäistä luomiväriä ja perinteistä luomiväriä saa aikaan täysin valumattoman silmämeikin. Edes minun rasvoittuvilla luomillani silmämeikki ei tuhriinnu koko päivän (tai illan) aikana. Nyt tilasinkin kokeiluun samalla periaatteella toimivia luomivärikyniä, ja kappas kun on käteviä käyttää, senkun vaan piirtelee värit kynällä luomiin. 

Koska nämä kosmetiiikkajutut eivät ihan ominta juttuani täällä blogin puolella ole, jätetään tutoriaalit niitä minua paljon paremmin tekeville, mutta jos sinä satut asumaan Oulun alueella ja sinua kiinnostaa kuulla näistä tuotteista enemmän, tai haluaisit päästä näitä vaikkapa testailemaankin, niin otahan yhteyttä tuonne sähköpostin puolelle, niin sovitaan meikkitreffit vaikka koko ystäväporukalle.

2 kommenttia

  1. Täällä toinen edustaja! Voin olla kyllä tyytyväinen tuotteisiin. Olen ollut edustaja v. 2009 vuodesta alkaen ja loppua ei ole näkynyt. Aina tulee uusia ihania tuotteita...mukavaa päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kas vain kun ei olekaan tullut aiemmin puheeksi. Saattapa olla, että joskus törmätään sitten näissäkin merkeissä. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)