Keittiössä vihertää | Green

perjantai 8. tammikuuta 2016

/My spring time starts in January. So, I needed a little bit of green in my kitchen./

Hyytävää perjantaita! Vaikka tänään onkin onneksi pakkaslukemat jo aamusta puolittuneet, ei vieläkään tee mieli lähteä ulkosalle kovin pitkäksi aikaa. Kohta on aika rientää noutamaan jälkikasvu tarhasta, jossa hän on tänään ollut muutaman tunnin ottamassa pehmeää laskua päiväkotielämään pitkäksi venähtäneen loman ansiosta. Jamppa kun lomaili eiliseen saakka miehenpuolen vapaapäivien ansiosta. Ennen lähtöä kuitenkin pieni kurkistus ruokailutilaan, jossa hieman vihertää. Minulla kun ajanlaskun mukaan alkaa kevät heti tammikuussa, niin jotain siihen viittavaa väritystä piti esille saada.
Muuten koristuksia onkin joulun jäljiltä karsittu kovalla kädellä. Joulun aika saa aina aikaan jonkunsorttisen tavaraähkyn ja runsauden jälkeen kaipaa ainakin hetkeksi tilaa ja tyhjyyttä. Kynttilätkin on jo pääosin siirretty kaappien uumeniin, paitsi tätä pukin tuomaa Skandinaviskin Snö-kynttilää. Tämä pääsi muuten yllättämään tuoksunsa voimakkuudella. Olen toki käynyt kynttilöitä myymälässä nuuhkimassa, mutta kotiin tuotuna tuoksu tuntuukin huomattavan paljon voimakkaampana. Onneksi kynttilän voi jemmata kuvun alle kun sitä ei poltella.
Elloksen lasivitriinistäkin saivat kynttilät jo häädön.
Joulun alla otin senkin  takana olevalta seinältä alas nuo nurkassa näkyvät Sarah and Bendrixin taulut, jotka nyt etsivät uutta sijoituspaikkaansa. Sen sijaan seinää vasten nojailemaan päätyi Desenion Balance printti. Printti ilahduttaa minua suuresti aina pysähtyessäni sen sanomaa lukemaan.Koko tekstin pääset lukemaan täältä ja klikkaamalla auki printin alla olevista pikkukuvista tekstin suurennetun osuuden.
Ensi viikosta onkin blogin osalta tulossa terveyden ja hyvinvoinnin teemaviikko. Jos sinullakin on tullut muutama uuden vuoden lupaus noiden asioiden tiimoilta tehtyä, niin pysyttelehän kuulolla.

Rentouttavaa viikonloppua!(*Juliste saatu Deseniolta.)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)