Uutta kotona | Hobstar

lauantai 19. joulukuuta 2015

/These lovely glasses from Hobstar are my very own Christmas present from me to me./

Jos kerrankin olen jonkun asian suhteen ollut harkitsevainen, niin tämän ostoksen. Olen nimitäin miettinyt kokonaisen vuoden päivät hankkiako kotiin (monissa blogeissakin vilahdelleet) Hobstar lasit. Olen miettinyt, pohtinut ja hyväksiharkinnut sen, olisivatko lasit meidän tyyliimme liian krumeluurit, ja lopulta tulin siihen lopputulokseen, että eivät ole. Vaan juuri passelin juhlavat sopiakseen kattaukseen hieman juhlavampina päivinä. Meidän hyvinpalvelleet Kartiot kun ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan melko arkiset. Nyt kun sitten lasit olivat joulukuun alussa tarjouksessa käväisin niitä hamstraamassa kokonaista kuusi kappaletta, ja suunnittelen jo käyttäväni näitä glögikauden päättyessä latte-laseina ja jälkiruoka-astioina, ja ties missä muussa tarkoituksessa. Tuikkukuppeina ja kukkamaljakoinakin olen näitä nähnyt käytettävän.

Hay DLM table
Hobstar lasi

2 kommenttia

 1. Hitsit, pitääköhän munkin nyt sit kuitenkin ostaa nämä... Oon kans pohtinut varmaan ainakin vuoden ja nyt alan kallistua sille kannalle et haluun nää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos on sinullakin yhtä hyväksi harkittu niin eikun ostoksille. :) Minulla lopulliseen päätökseen vaikutti se, että en vaan löytänyt muitakaan laseja, jotka olisi miellyttänyt enempää, mutta halusin hankkia jotkut edes vähän juhlavammat lasit astiastooni. Nämä muuten kestää kuulemma konepesun, mutta arvaa vaan olenko silti uskaltanut laseja koneeseen laittaa...

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)