Tämän hetken toivotut (sisältää alekoodin) | My style

lauantai 14. marraskuuta 2015

Nyt on kuulkaas Elloksella sellaiset tarjouskoodit viikonlopuksi, että oli ihan pakko alkaa väsäämään kollaasia kaikesta siitä, mitä olisi taas hankinnan alla. Aina kun kuvittelee vaatekaappinsa sisällön tulleen siihen pisteeseen, että ei sieltä voi enää mitään puuttua, niin jotkut perusosaset alkavatkin vedellä viimeisiään. Minulla on ainakin huutava tarve uusille nahkasaappaille ja mustalle laadukkaalle perusneuleelle. Lisäksi olen viime iltarientojen aikaan havainnut tarvitsevani pitkän mustan villakangastakin, jotta tarkenisin joskus näin talvisaikaankin lähteä liikenteeseen hameessa. En ole myöskään pikkujouluihin tullut panostaneeksi enää vuosikausiin, ja niinpä mietinkin, etä josko sitä kerrankin täräyttäisi jotakin uutta ihan varta vasten juhlaa varten. Postauksen lopusta löydät alekoodit, jotka - tättärärääää!- käyvät pitkästä aikaa myös merkkituotteisiin. Kipin kapin siis ostoksille. (Ja jos taas vaatepuolella ei ole täydennystarvetta, niin kodin puolella saattaa olla, käyhän siis tsekkaamassa uutuudet täältä.)

Juhlaan


1. Ellos Shoes Premium nahkaiset avokkaat. Olen metsästänyt kokohaasteiselle kolmenkymmenenkuuden ja puolen jalalleni laadukkaita mutta kohtuuedullisia nahka-avokkaita. Olisikohan ne nyt tässä?
2. Paljettihame. Koska pikkujoulut.
4. Yksinkertainen pusero. Kun hame kimaltaa, pidettäköön yläosa kohtuudessa.
5. Pörröinen neuletakki Olen aina viluinen, ja niinpä aina juhliinkin lähtiessä kääriydyn vanhoihin venyneisiin neuletakkeihin. Tämä voisi olla astetta juhlavampi lämmike.
6. Pitkä takki ettei kintut jäädy hameessa hipsiessä. Ja käykääs katsomassa kuinka edullinen!
7. Simppeli Karma kaulakoru ja näyttävä rannekoru ja kello krunaavat tyylin. 

Töihin
Mitä sitä selittelemään. Minä - haluan - nämä -kaikki!

5. Kello

Arkeen ja treeneihin

Sitähän tämä elämä loppupeleissä suurimmaksi osaksi on. Arkea. Ja tällaisissa kamppeissa sitä on mukavinta viettää.

1. Sorell talvibootsit. Nämä on nyt muuten tarjouksessa, ja voin omakohtaisella kokemuksella kertoa, että nämä on ihan jokaäidin must-tuote. Ei kastu pulkkamäessäkään sukat, eikä palele puistossa seisoessakaan.
2. Áhkká untuvatakki. Muistakaahan muuten untuvatakkia ostaessani katsoa, mistä se takki oikeastaan on tehty. Monesti untuvatakkina myydään sekä sisä-, että ulkomateriaaliltaan 100 prosenttista polyesteriä, joten voitte kuvitella kuinka lämmin sellainen takki sitten todellisuudessa on. 

Kun vaatteiden värimaailma on maltillinen, niitä voi myös yhdistellä lähes mielin määrin. Kakkoskollaasin neuleen voi heittää paljettihameen ja saappaiden kaveriksi, ja kas vaan, hame taipuu arkeen mainiosti. Tai juhlatopin voi yhdistää farkkuhin ja heittää päälle valkoisen karvaneuletakin, ja jalkoihn korkkarit, ja tämäkin asu toimii töissä. 

Tarjousnumerolla 325455  saat siis 10 euroa alennusta vähintään  50 euron ostoksista, 20 euroa 100 euron ostoksesta, 30 euroa 150 euron ostoksesta, 40 euroa 200 euron ostoksesta ja 50 euroa 250 euron ostoksesta. Jos siis vaikka joululahjojen hankinta alkaa olla mielenpäällä, kannattaa tarttua tilaisuuteen.

(* Linkit kaupallisia linkkejä)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)