Hoitolatason jalkahoito kotona | Happy feet

keskiviikko 25. marraskuuta 2015

/A while I ago I got a chance to test these new footcare products from Scholl, and I have to admit that I'm amazed./


Kuka tunnustaa, että jalkojen hoito on taas tykkänään unohtunut, kun sandaalikelit alkavat olla enää haalea muisto? Mahtaako jotakuta muutakin hirvittää, että kun pikkujouluihin lähtiessä kiskaisee 15 denierin sukkikset jalkaan, niin nille käy samantien köpelösti, kun kantapäät muistuttavat raastinrautaa..? Minä voin ainakin rehellisesti tunnustaa, että heti kun lämpötilat tipahtivat alle kymmeneen asteeseen, vedin villasukat jalkaan, ja jätin ne siihen. Nukun öisinkin samaiset töppöset jalassa, joten jalkapohjat ehtivät vain vilahtaa silmissä iltasuihkun aikaan, mutta muutenpa ovat saaneet olla ihan rauhassa. Yksi bloggaamisen hyviä puolia on, että silloin tällöin pääsemme testailemaan uusia tuotteita. Usein nämä tuotteet ovat vieläpä sellaisia, joita ei muuten huomaisi tulla ostaneeksi. Minäkin olen vuosikaudet veivannut samoja jalkahoitorutiineja (silloin kun olen muistanut ja jaksanut) ja rapsutellut kantapäitä sillä mikä-sen-nimi-nyt-olikaan (ei siis raspi, vaan sellainen kivenmurikan muotoinen versio), ja lähinnä toivonut parasta. Ajanlaskussamme ennen lasta minulla oli myös tapana käydä säännöllisin väliajoin hoitolassa hoidattamassa jalkani, mutta sittemmin ei moiseen ole riittänyt aika eikä (voima)varat. Vaan eipä tarvi enää. Tättärärääää!
Tässäpä jokaäidin pelastus! Monesti tuotteita testaillessa tulee vähän sellainen no joo, ihan hyvä-olo, mutta näiden kanssa tulikin sellainen oh, but hello, where have you been all my life-olo. Hieman arvelutti kyllä tällaisena tekniikan ei niin ihmenaisena tarttua tuohon Schollin paristokäyttöiseen timanttikiteillä varustettuun jalkaraspiin, sillä epäilin silpasevani sillä nahkat koko jalkapohjista, mutta ei sentään.
Kun malttaa ensin lukaista käyttöohjeet, oli laitteen käyttö sittenkin vallan yksinkertaista, ja lopputulos peräti ihmeellinen. Scholl Velvet Smooth paristokäyttöinen raspi siis poistaa äärimmäisen tehokkaasti mutta hellävaraisesti kuivat kohdat ja kovettumat jalkapohjista vain kevyesti laitetta liikuttamalla. Minä ihan tosissaan jopa otin valokuvat ennen ja jälkeen, mutta päätin sitten kuitenkin säästää teidät moiselta.
Aina ei myöskään aika anna myöten istuskella jalat vadissa kynttilänvalossa lehtiä lueskellen. Jos sinne pikkujouluiin tai muihin kekkereihin alkaa olla jo kiire, hoituu jalkojen hoito myös pikaversiona. Joka kerta ei siis tarvitse tehdä koko hoitoa jalkakylpyineen ja liotuksineen, vaan jo kahdella tuotteella saa jalkapohjat sukkahousukuntoon. Olen nimittäin testannut molemmat versiot. Lyhyen kaavan versiossa hurautat jalkapohjat paristokäyttöisellä raspilla (kuivana, liotuksia ei siis tarvita) ja toimeenpiteen jälkeen hierot vaan jalkapohjiin Velvet Smooth tehoseerumia, ja olet valmis. Ihan huipputuote, ja näin jälkikäteen ei voi kuin todeta, että kun kasvoihinkin on tullut seerumia siveltyä jo vuosikaudet, niin tokihan se on ihan loogista sivellä sitä myös jalkapohjiin, jotka sentään tekevät päivittäin melkoisen työn kuljetellessaan minua paikasta toiseen.
Jos innostut testaamaan näitä loistotuotteita kotosalla, kannattaa käydä katsomassa ohjeet ja vinkit Schollin sivuilta. Sivuilta löydät näiden tuotteiden lisäksi myös paljon muita täsmätuotteita, niinkuin mm. pikkujouluissa niinikään tarpeelliset geelipohjalliset korkkareita varten.

Ja tarkennuksena vielä, jos heräsi epäilys. Tämä ei siis ollut maksettu mainos, vaan tyytyväisen testaajan rehellinen suositus. Vielä kun keksisi, voiko äidilleen antaa tällaisia tuotteita joululahjaksi, vai ottaako hän ja pahastuu lahjan vihjaillessa unohtuneen jalkahuollon puoleen...?* Tuotteet saatu testiin blogin kautta.*

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)