Tulossa | Coming up

sunnuntai 25. lokakuuta 2015

/I've been running around with my camera like a madman this past week. What did I shoot and where did I go is soon to come./No nyt se sitten otti ja loppui. Loma siis. Seuraavat pari viikkoa painetaan taas sata lasissa, mutta onneksi on mukavaakin ohjelmaa luvassa. Viikon päästä reissaamme nimittäin ystäväni kanssa Helsinkinkiin Indiedaysin blogipäivää viettämään. Ohjelmassa ennen sitä on siis ankaraa What to wear-tyyppistä pohdintaa, ja epätoivoista pakkaamista.

Reilun viikon verran olen tässä tullut muuten juosseeksi kamera kaulassa paikassa jos sun toisessakin, ja näistä kaikista reissuista on juttua tulossa heti kun vaan aikaa kuvien valikoimiselle liikenee. Tänään mm. käväisimme PoP-bloggaajien kanssa tutustumassa Ouluun viikon päästä avattavaan Lapland Hotelliin. Onpa muuten upea hotellikokonaisuus tulossa tänne meille. Tästä sekä muunumuuassa maailman päättämättömimmän naisihmisen kollaasiseinän rakentelusta tulossa postauksia ensi viikon aikana, samoin kuin juttua uudesta sisustajan aarreaitasta, joka Ouluun on vast'ikään avattu.

Reipasta uuden viikon alkua.! 

Ja hei, te, jotka tämän postauksen satutte näkemään vielä sunnuntain puolella, nyt on ihan viimeinen hetki antaa äänensä Indiedays Blog Awardsissa ja osallistua mahtavine palkintojen arvontaan.

Äänestämään pääset täältä.

2 kommenttia

 1. Sama vaate-epätoivo valtaa mieltä täälläkin, pääsen juhliin avecina. Varmaan törmäillään siellä! Pari Oulun typyä asuu samassa hotellissakin...

  Kivaa uutta ja jännää viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, sielläpä sitten tavataan. Voin kertoa, että koko Syyslomaviikon jatkunut herkuttelu ei oikein sovi yhteen suunnittelemani mekon kanssa... : D

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)