Kollaasiseinän rakentelua | Gallery wall in the making

lauantai 17. lokakuuta 2015

/The loveliest posters from Desenio just arrived. Gallery wall is in the making. /* Postauksen lopusta löydät alekoodin*Jippii, nyt se saapui. Pakettini Deseniolta. Ja Kuinka kaunis paketti se olikaan.
Ja minähän tunnetusti rakastan kauniita pakkauksia.
Siitä, mitä täältä kuoriutui, on tänään luvassa vasta pikkuruinen silmäys.
Sain nimittäin innostuksen puuskassani kyllä kehystettyä kaikki posterit, mutta ne taulukoukut... Minä en tykkää rei'ittää seiniä, ja olenkin tottunut ripustamaan tauluni seinille irrottettavilla tarrakoukuilla, mutta niitähän ei nyt tähän hätään ollut riittävästi jemmassa. Kärsimätön sielu joutuu nyt vielä odottamaan hetken, ennen kuin pääsee ripusteluhommiin.

Sillä aikaa, kun työ odottelee valmistumistaan, käykääs tsekkaamassa Desenion Lokakuun tarjous. Yli sadan euron tilauksesta saa nyt 16 euron alennuksen. Tätähän voi hyödyntää vaikka niin, että laittaa kaverin kanssa kimppatilauksen menemään. Kampanjan alennuksen saa antamalla kassalla koodin OKTOBER18                                                      * Yhteistyössä Desenio.*

2 kommenttia

  1. Mistä kaupasta olet ostanut noita irrotettavia tarrakoukkuja? Otsekin niitä kovasti haluaisin päästä kokeilemaan, :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipähei, Command koukkuja löytyy ainakin Clas Ohlsonilta. Kannattaa valitessa kiinnittää huomiota pakkauksessa olevaan maksimipainoon ja siihen mitä aikoo ripustella. Lasilla varustettu kehys kun on tosi paljon painavampi kuin muovipleksillä. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)