Kauneinta kosmetiikkaa | Bathroom details

perjantai 4. syyskuuta 2015

                                /Black and white details in our tiny little bathroom upstairs. 
                  Sometimes cosmetics can be pretty enough to work as a piece of decoration./Pähkäilinpä taannoin yläkerran pikkuvessamme piensisustuksen kanssa, kun totesin yksien ja samojen korurasioiden kököttäneen tason päällä jo kolme vuotta. Mitä sitä toimivaa ratkaisua vaihtamaan, mutta kun tällä kertaa ratkaisu ei enää toiminut. Olen jo aikapäivää sitten siirtänyt suurimman osan koruistani alakertaan, mistä ne on paljon näppärämpi napata aamuisin päällensä. Kahden säilytyspaikan välillä ravaaminen taas ei oikein palvellut tarkoistustaan, joten kiikutin kaikki korut alakertaan, ja sitten olinkin eriskummallisen sisustusongelman edessä nimeltä tyhjä taso. Tällaisen tavarahamsterin elämässä harvoin moiseen ongelmaan on joutunut törmäämään, joten enhän minä osannut olla täyttämättä tätäkin tyhjää pintaa jollakin. Kaivelinpa siis kaapeista kauneimmat kosmetiikkapurkkini pieneksi asetelmaksi, ja onhan tämä myös melkoisen käytännöllinen ratkaisu, kun tarvittavat tuotteet nököttää altaan laidalla käyttövalmiudessa. Kuvan purnukoita ei suinkaan ole ostettu pelkän kauniin pakkauksen vuoksi, vaan ne ovat myös käytössä erinomaiseksi todettuja. Erityisesti pidän Philosophy-sarjan ihonhoitotuotteista, joita vaihtelen aina tasaisin väliajoin Dermalogican kanssa, mikä on toinen kestosuosikkini. Yläkerran pikkuwc:stä on muuten joskus aiemmin ollutkin blogissa juttua, mutta ne kuvat taisivat jäädä siirtymättä blogiosoitteen vaihtuessa. Voisinkin siltä varata, että langoille on sittemmin ilmestynyt uusia seuraajia laittaa muutaman kuvasen pienestä huoneesta itsessään sitten ensi erässä.

Mutta nyt vaihtuu farkut verkkarihousuun. Olkkarissa odottelee kokonaista kolme elokuvaa ja pussillinen herkkuja. Terveysterroristikin päätti pitkästä aikaa kietaista oikein perjantain sokeriöverit, vaikka tiedän jo valmiiksi, että huomisen minäni ei varsinaisesti tule kiittämään tämäniltaista suunnitelmaani.

Ihanaa viikonloppua!
2 kommenttia

  1. Hauskaa että olet valinnut tietyn värisiä tuotteita :) Juuri tuollaiset yksinkertaiset ja mustavalkoiset putelit miellyttävät omaakin silmää, en voi sietää sellaisia useiden halpismerkkien värioksennuksia joissa on kolmea eri fonttia ja kieltä etupuolella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanopa muuta, välillä oikein tulee mietittyä, mitä useimpien purkkien ja purnukoiden suunnittelussa on ajateltu. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)