Katulenkkarit

sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Täällä ollaan kärvistelty jo hyvän aikaa ei suinkaan autokuumeen (niinkuin miehet tähän aikaan vuodesta) vaan tennarikuumeen kourissa. Jo pitkään olen himoiten tuijotellut erilaisia mustan, valkoisen tai harmaan sävyisiä kevyitä katulenkkareita tai tennareita, jotka tämänhetkisen muodin mukaan sopii yhdistää vaikka mihin. Ainakaan Pinterestin ihmemaailmasta päätellen ei ole yhtään kummallista yhdistää katulenkkareita vaikkapa hameeseen ja nahkatakkiin, puhumattakaan tietysti tavanomaisemmista farkut ja teeppari-yhdistelmästä. Tulin myös jokin aika sitten ostaneeksi hetkellisessä mielenhäiriössä (?) girlfriend-farkut, ja nyt ei tule pidettyä niitä, kun niiden kanssa nyt ei vaan voi yhdistää normaaleja nilkkureita tai bikerbootseja. Sisätiloissa farkut toimivat kyllä mainiosti niin ballerinojen kuin korkokenkienkin kanssa, mutta ulkona tulee toistaiseksi ainakin näillä meidän leveysasteilla tänkapå. Tilasinkin ennen joulua jo itselleni peräti kolmet eri Niket sovitteille, mutta jostain syystä minun jalkani ja Niken mallit eivät vaan sovi yhteen. Nyyh. Niin ihania kuin muutenm olivatkin, palautukseen menivät kaikki. Salilla ja jumpissa käytän yleensä lestiltään sopivia Reebokeja  ja ulkolenkkareina ovat sekä kesä-, että talvikäytössä Adidakset. Mutta joo. Ne minun normiadduni  eivät nyt ole varsinaisesti kovin muodikkaat, vaan jos niissä kylille pyörähtäisin muuten vimosen päälle pukeutuneena, saattaisin herättää hilpeyttä kanssaihmisissä. Mutta nytpä löysin jotain...
            64-4786.jpg
Adidas Duramo Leather 6W -lenkkarit bongasin Elloksen sivuilta huomatessani, että Elloksella saa nyt kaikista Adidaksen tuotteista -20 % alennuksen koodilla 315408. Lenkkareille jäisi siis hintaa vain 64 euroa, mikä on puolet siitä, mitä ne haikailemani Niket keskimäärin maksavat. Onko teillä kenelläkään kokemusta näistä kengistä? Tosin uskon, että jos ne tulevat lähinnä katu- ja kaupunkikäyttöön, ei vaimennusominaisuuksilla ole niin suurta merkitystä. Alekoodin houkuttelemana jäin tietenkin selaamaan muunkin tarjonna läpi, ja löytyisihän sitä aika paljon muutakin kivaa. Uudet treenikamat kun vaan tuppavat lisäämään treenimotivaatiota kummasti.
            adidas.jpg
1. Kaiken kansan järkytykseksi voisin tänä kesänä viuhtoa sauvakävelylenkeillänin näissä shortseissa. Jos kesästä nimittäin tulee yhtä kuuma kuin viime heinäkuusta, ei lenkille voikaan laittaa yhtään isompia vaatteita päälle.
2. Koska rintavarustukseni on Jampan saannin jälkeen olut lähes miinusmerkkinen, tarvitsisin kipeästi tällaisen kevyesti topatun treenitopin.
3. Ja mustat yläosat salilla ovatkin sellaista kulutustavaraa, että taas tarvitsisin uuden.
4. Pitkään olen suhtautunut varauksella näihin uusiin kaikenkirjaviin treenihousuihin, mutta nähtävästi sitä silmä tottuu pikkuhiljaa kaikkeen, kun on alkanut vähän tuntua, että ehkä sitten kuitenkin...

Tällaisin syvällisin miettein tänä aurinkoisena sunnuntaina. Tuntuu muutenkin vallan keväiseltä, kun aamusella käytiin Jampan kanssa korkkaamassa leikkipuistokausi avatuksi, kun lumi on sulanut sen verran, että liukumäkiä ja keinuja oli alkanut pikkuhiljaa valkeuden alta paljastua. Hiphei! Kesä on jo nurkan takana.
Ai niin, ja jos sinullakin kutkuttaa pistää kevään kunniaksi treenigarderobi uuteen uskoon tai sattuu olemaan samanlaisia katulenkkarihaaveita, käyhän kurkkaamassa Elloksen tarjonta. Koodihan löytyikin tuolta postauksen alusta.

(Linkit kaupallisia linkkejä.)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)