Iittala Sale

torstai 19. maaliskuuta 2015

Vinkkiviitonen luvassa. Iittalan IIK -päivät ovat taas alkaneet, ja minähän perinteisenä lahjahaukkana hyökkäsin heti tsekkaamaan tämänkertaisen tarjonnan. Ja tällaisia poimintoja tällä kertaa.

IITTALAIIK.jpg
1. Ihana lahja tulevaksi äitienpäiväksi tai valmistujaisiin, olisi Vitriini-rasia. Tällä kertaa alessa on pitkästä aikaa tämä isompi koko, jota voi käyttää moneen tarkoitukseen. Itselläni se on tällä hetkellä korujen säilyttäjänä hyllyn päällä, mutta mikseipä sinne voi sujauttaa vaikkapa makeisia tai vanulappuja tai kenties ihan pikku toimistotarvikkeitakin. Pienempikin vitriini oli myös tarjouksessa.
2. Vitriineille on myös olemassa oma tamminen alustansa, joka oli myös alessa. Minulla on alustan päällä kaksi isoa vitriiniä, ja loppupätkälle tuppaa keräääntymään sormuksia ja muuta pientä sälää, mutta siihen mahtuisi hyvin vielä kolmas vitriinikin.
3. Jampan serkkupoika ilahtuisi varmastikin tästä muumilasista, joka oli nyt puoleen hintaan. Myös muita muumiaiheisia laseja löytyi useita.
4. Vähän arvokkaampi lahja vaikkapa omaan kotiin muuttavalle nuorelle voisi olla tämä Hackmannin upea teräksinen veitsitukki. Peittoaa ainakin modernin sisustajan silmissä ne perinteiset puiset ihan kuus-nolla. Ja veitsetkin on hyviä, meillä ne ovat palvelleet jo vuosikausia.
5. Monet tykkäävät käyttää näitä pikkuruisia Aaltovateja sokerikkoina, ja nyt niitä olikin saatavilla parissakin eri koossa hyvään hintaan. Aika helppo ja tyylikäs lahjaidea, kun viemisiksi tarvitaan jotain pientä, mutta laadukasta.
6. Osaako joku kertoa, onko näissä Sarjaton sarjan posliineissa sama valkoisen sävy kuin Teemassa? Minä nimittäin olen edelleen vailla jälkiruokakuppeja.
7. Samoin näitä ihan itselleni pari pakettia lahjaksi. Meiltä löytyy jo ne korkeammat Hot/Cool lasit, mutta nämä matalammat toimivat paremmin tuplaespressojen kanssa.
8. Rakastamiani Jars-purkkeja löytyi myös monessa koossa. Nämä ovat oikeasti kannen tiivisteen ansiosta tiiviitä, jotta niissä voi säilytellä eri ruoka-aineita tarvimatta pelätä niiden kuivuvan koppuraksi, niinkuin joidenkin halpaversioiden kanssa tuppaa käymään,
9.Valkoista Teemaa oli myös todella hyvin tarjolla. Aina on tilaa muutamalle uudelle tarjoiluvadille.

Täältä pääsette tsekkaamaan koko valikoiman. Vaikka Hullaritkin taitavat tehdä tuloaan ensi viikolla, olen kokemuksen kautta oppinut, että nämä Iittalan tuotteet saa edullisemmin näiltä IIK-päiviltä. Jos löysitte jotain itsellenne, kannattaa olla nopea, koska esimerkiksi pienimmät Jars-purkit oli jo kirkkaana myyty loppuun. Lisäbonuksena Iittalalla on nyt tarjous, että jos ostoksesi ylittävät 100 euroa, saat 10% ylimääräisen alennuksen. Melko kova tarjous, kun aleprosentit olivat muutenkin jo kohdillaan.

(Linkit kaupallisia linkkejä.)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)