Iittala Sale - loppukiri

torstai 8. tammikuuta 2015

Olettehan huomanneet, että Iittala Storessa on jo meneillään alen loppukiri. Itse havahduin vasta nyt miettimään, että nyt jos koskaan olisi aika tarkistaa mistä astiastosta uupuu osia, tai mitä pieniä muistamislahjoja pitäisi tänä vuonna hankkia. Tässäpä omat bongaukseni Iittalan alesta.

mainos_iittala.jpg

1. Ego-sarjan espressokupit. Meiltä löytyy tätä Ego-sarjaa kaksi isoa kuppia, mutta kun sarjan valmistaminen on nyt lopetettu, pitäisi kiireesti päättää, raaskisinko hankkia myös sarjan espressokupit. Muotokieli kun on mitä kaunein minun silmääni.
2. Mustat Teema-sarjan isommat kahvikupit. Muuten perusvalkoisen astiaston piristäjäksi.
3. Harmaa Mariskooli on nyt hyvässä alessa. Tämä on kyllä helppo lahjaidea melkein tilanteeseen kuin tilanteeseen, ja sen voi halutessaan täyttä vaikka  makeisilla tai itsetehdyillä kekseillä tai vaikkapa minikokoisilla kylpytuotteilla, ja pakata sitten koko komeuden sellofaaniin.
4. Sarjaton-sarjan valkoinen muki. Ihana lahjaksi vaikka ystävänpäiväksi tai vaikka omalle äidille.
5. Kastehelmi sarjakin on nyt - 40 % alennuksessa, ja minä niin tahtoisin tämän isoimman lautasen juhlia varten kakkulautaseksi.
6. Kartio-sarjan jälkiruokakupit. Näitä haluaisin 6-8 kipaletta, sillä minulla on käynyt jälkiruoka-astioiden kanssa hieman ohraisesti. Aina kun olen jotain sarjaa alkanut keräilemään, sen valmistaminen on lopetettu kesken tai sitten meidän toheloperhe vaan on onnistunut rikkomaan puolet astioista.
7. Olen monesti miettinyt hieman juhlavampien juomalasien hankkimista. Meillä kun käytetään juhlapäivinä ihan samoja Kartio-laseja kuin arkenakin, ja nyt bongasin tällaisen Lempi-sarjan, jossa laseja myydään 4 kpl pakkauksessa. Jalallisuus tekee lasista hieman juhlavamman, mutta ei kuitenkaan ole turhan krumeluurisia. Pari pakkausta näitä ratkaisisi ongelman.
8. Minä käytän melkein joka kattauksessa näitä mattavalkoisia Kivi-tuikkuja. Nyt Iittalalla on alemyynnissä kahden kappaleen pakkaus, jossa saa melko hyvään hintaan sekä mattavalkoisen, että kirkkaan tuikun,
9. Tämä valkoisesta duratista tehty pikkuinen Vitriini on kerrassaan ihana. Esimerkiksi pikkukorujen säilytykseen tai lahjaideana aivan loistava.
10. Jos tiedät, että sukulaisperheen vesa on tänä keväänä valmistumassa tai saamassa valkolakin, ja ehkäpä piakkoin muuttamasa omaan kotiin, tässä olisi helppo ja edullinen lahjaidea, Hackmannin Savonia-sarjan laadukkaat aterimet saa nyt koko setin uskomattoman edullisesti.
11 Messingin ystäville loistotilaisuus. Nappula-kynttilänjalkoja et taatusti saa mistään muualta -40 % alennuksella. 
Myös joulunpunaista nyt alennuksista hamstraaville on Iittalalla loistotarjouksia, Käykäähän kurkkaamassa kun vielä ehtii.

Ja kun nyt kerran alevinkkejä jaellaan, kerrottakoon, että myös Finnish Design Shopissa alkoi tänään virallinen talviale. Täältäpä pääset valikoimaan parhaat päältä.
                   talviale-2015_3_FI.jpg
(Linkit kaupallisia linkkejä.)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)