Edullisempi ripsihuolto Oulussa

keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Heipähei! Kävin tänään vierailemassa vaihteeksi kauneushoitola Onnissa ja Oliviassa, josta olenkin kertoillut jo aiemminkin täällä ja täällä. Hoitolassa vallitsi taas tutun hyväntuulinen tunnelma, ja siellä veiraillessa kyllä tulee itsekin aina hyvälle tuulelle. Tämänpäiväinen postaus onkin suunnattu lähinnä Oulunseutulaisille lukijoille, joilla jo on, tai jotka harkitsevat ripsienpidennyksiä. Itse olen vuosien saatossa käynyt ripsiä laittamassa ja huollattamassa useammassa eri paikassa, mutta vasta nyt tulin vertailleeksi tarkemmin hintoja. Sattui nimittäin niin, että ripsiteknikkoni sairastui joulun alla, ja kun juhlapäiviä oli edessä, käännyin hätäpäissäni toisen hoitolan puoleen ripsihuollon merkeissä. Yllätys olikin lähes kahden tunnin operaation jälkeen melkoinen, kun kuulin kassalla huollon hinnan. Se kun oli puolitoista kertaa niin suuri, mitä olen yleensä tottunut huollosta maksamaan. Kotiin päästyäni ryhdyinkin vertailemaan eri hoitoloiden hintoja ja sain huomata, että Onnin ja Olivian ripsihuolto on todella edullinen. Useimmissa paikoissa kun ripsihuolto veloitetaan aikaperusteisena, eli jokaiselta alkavalta puoleltatunnilta veloitetaan tuntitaksan mukainen summa. Onnissa ja Oliviassa huollot on sen sijaan hinnoiteltu klassisten ripsien osalta kiinteällä hinnalla sen mukaan, kuinka pitkä aika huoltojen välissä on vierähtänyt ja volyymiripsien osalta huollon hinta on aina sama. Jos siis sinulla on suunnitelmissa ripsienpidennykset, tai sinusta tuntuu, että maksat tällä hetkellä huolloistasi liikaa, kannattaa käydä kurkkaamassa Onnin ja Olivian sivuilta heidän hintansa. Facebook-ryhmään liittymällä saa myös jatkuvasti tietoa vapaista ajoista. 
Mikä jottei hoitolassa voi käydä myös paikan päällä tutustumassa. Tilat on viihtyisät ja paikalle voi piipahtaa vaikka vaan tutustumaan myynnissä oleviin tuotteisiin. Myynnissä on meikkien ja hiushoitotuotteiden ohella mm. juuri ripsienpidennysten käyttäjille soveltuvia silmämeikinpoistolappuja.
IMG_9405.jpg
IMG_9366.jpg
IMG_9356.jpg
IMG_9359.jpg
IMG_9379.jpg
IMG_9380.jpg
IMG_9397.jpg
Ps. Jos jaksoit lukea tänne saakka, kerrottakoon, että hoitolaan paikalle piipahtaville on tarjolla 10% alennus Osiksen Session Label ja Glamination-sarjojen tuotteista tammikuun loppuun saakka, kun kerrot bonganneesi tarjouksen täältä blogista. Kannattaa kokeilla, juuri näillä tuotteilla minullekin loihdittiin pikkujoululuihin kampaus, joka kesti illasta aamuun ja aamusta iltaan. 
IMG_9385.jpg
Tällaisia räpsyttimiä loihditaan Onnissa ja Oliviassa. :)
                      IMG_9428.jpg

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)