Syksyn piensisustusta

perjantai 8. elokuuta 2014

Muutama viikko takaperin kirjoittelin poiminnoistani Elloksen ja HM Homen syksyn sisustusuutuuksista ja lupasin myöhemmin palailla asiaan sen suhteen, mitä omaan ostoskoriin tarttui. Viime postauksessa vilahtikin jo HM Homen marmorikuvioidut pikkulautaset, ja tänään voisin vilautella, mitä työhuoneen hyllyn päälle on päätynyt. 

IMG_5767.jpg

Samainen pullomaljakko esittäytyikin jo Yksi tila - kolme ilmettä-postauksen harmaassa stailauksessa, mutta sen pysyvämpi asuinpaikka on siis tällä hetkellä työhuoneessa. 

IMG_5759.jpgIMG_5755.jpg

Erkoisemman mallinen tuikkukynttilälyhty on puolestaan osa kolmen sarjaa, jotka bongasin Elloksen uutuuksista *, ja ihastuin heti ikihyviksi. Juuri sopivan kummallisia tapauksia halutakseen muuttaa juuri meille. Taustalla näkyvä printti on blogissa jo vanha tuttu. Raamiin.fi-verkkokaupasta hankittu juliste ei kyllästytä koskaan, vaikkaa muuttaakin aina välillä huoneesta toiseen.

IMG_5819.jpg

Mukavaa viikonlopun alkua! Itselläkin on jo ensimmäinen työviikon puolikas takana, ja maanantaina sitä kääritään sitten hihat ja ryhdytään todenteolla hommiin.


(*Kaupallinen linkki.)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)