Sisustajan syksy

keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Vaikka kesä antaa vielä kauneintaan, on kauppohin ja verkkomyymälöihin alkanyt tipahdella pikkuhiljaa syksyn uutuuksia. Muodin puolella syysuutta saa vielä haeskella, mutta sisustuspuolella eletään jo kovastikin syksyä. Minua, kuten näemmä melko montaa muutakin bloggaajaa tämän syksyn sisusustustrendi puhuttelee kovasti. Taitaapa ihan peräti huudella nimeäni, ja niinhän siinä taas kävi, että kun illan viimeisinä tunteina ajattelin ihan vaan käväistä kurkkaamassa (joopajoo), mitä Elloksen ja HM Homen syksyyn kuuluu, saattoi ihan vahingossa ostoskoriin livahtaa tuote jos toinenkin. Jätän vielä kertomatta mitä (kaikkea) tuli tilattua, ja keräsin omasta mielestäni parhaat palat syksyä näihin kollaaseihin.

Elloksen* pitkäaikaisena asiakkaana olen erityisesti ollut tyytyväinen heidän kangastuotteidensa hinta-laatusuhteeseen. Kodistamme löytyy Elloksen valikoimista niin mattoa, verhoja kuin lakanoitakin, ja olen kyllä ollut tyytyväinen ostoksiini. Tällä kertaa syksyn valikoimissa puhutteli erityisesti mustavalkoinen värimaailma ja edullisemmat piensisustustuotteet, kuten nuo mustat rautaiset kynttiläsetit. Myönnettäköön myös, että jos ei olisi viime keväänä tullut tehtyä olohuoneenpöytäostoksia, niin tuo marmorinen ihanuuskin olisi varmaan singahtanut tilauslistalle. Samoin tuo musta kapea sivupöytä olisi juuri passeli yläkerran piskuiseen aulaamme. Mattopuolellakin oli toinen toistaan upeampia mustavalkoisia villamattoja.... Kyllä on tainnut Elloksen syksyn suunnittelija nyt käydä kurkkaamassa allekirjoittaneen pääkoppaan miettiessään, mitä asiakkaat syksyltä toivovat. Joko sinä olet ehtinyt käyndä kurkkaamassa valikoimaa*?


Muokattavana102.jpg

HM Homen puolelta löytyi myös muutamia kotiutettavia juttuja. Olen noita marmorilautasia odotellut siitä saakka, kun ensimmäisen kerran näin vilahduksia syksyn valikoimasta, ja nyt niistä näytti juuri tulleen myyntiin pienein koko (9X9cm). Enpä arvannut jäädä odottelemaan, josko isompaakin piakkoin ilmestyisi, sillä epäilen tämän tuotteen myyvän samantien loppuun, sen verran edullinen oli hintakin. Myös tuo pullomaljakko jäi minua harmittamaan jo keväisellä Helsingin reissullani, kun se piti jättää kaupan hyllylle täyden matkalaukun vuoksi. Nyt on pullokin sitten matkalla kotiin.


MAINOS4.jpg


Vaikka mieli siis jo vaelteleekin syksyn pimeissä tunnelmallisissa illoissa, yritetään tässä nyt kuitenkin vielä nauttia kesästä, ja odotella aivan rauhassa sekä viileneviä ilmoja, että tilattuja syyspaketteja. Joko teillä muilla syksyn sisustaminen kutkuttelee?(*Kaupallinen linkki.)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)