maanantai 28. huhtikuuta 2014

Aurinkoista lauantaita! Täällä ollaan vihdoin ja viimein saatu potkittua itsensä aamusella salille monen viikon tauon jälkeen. Mikä kumma se on, että jos sairastaessa tulee hetkellinen treenitauko, niin se on sitten vaan niin vaikea palata takaisin rautojen ääreen, vaikka kuinka tietää, että aina treenin jälkeen on hyvä mieli? Yritin tällä kertaa tavoistani poiketen pitää maltin matkassa ja treenailin pienillä painoilla, ettei sitten menisi heti ensi viikko jumeja potiessa. Kotiin palattuani ei vielä kymmeneltä lounas maittanut, niin pyöräytin blenderillä palauttavan smoothien. Tiedän, että monet ovat nykyisin noiden smoothieiden suhteen melkoisia hifistelijöitä, mutta minun pirtelöni toimii sillä periaatteella, että jääkaapista nakellaan sinne sekaan kaikkea sellaista, mitä ei enää muuten tulisi syötyä. Niinkuin nyt tällä kertaa hyvin ruskettunut banaani,  jo aikaa sitten paremmat päivänsä nähnyt päärynä sekä jo parin viikon ajan jääkaapissa hillottu avokado. Taloudellista. Ja maistuu niin paljon paremmalta smoothiena, kuin jos yrittäisi irvistellen haukkailla löllähtänyttä päärynää...
IMG_3450.jpg

Lainasin miehen varastoista hieman heraproteiinia joukkoon, niin eiköhän tämä toimita vallan mainiosti palautusjuoman virkaakin. Ja oli tällä erää yllättävän hyvän makuistakin (voin kertoa, että aina ne ei ole olleet...)
IMG_3451.jpg
Oma blenderini on jo vuosikausia hyvin palvellut OBH Nordican malli, jonka sain joskus sata vuotta sitten ilmaiseksi keräiltyäni jonkun kaupparyhmän ostosten perusteella jakamia tarramerkkejä. Yllättävän hyvin on toiminut ollakseen ilmaiskapine, kärsii jopa surauttaa joukkoon jääpaloja, mikä ei ilmeisesti ihan kaikilla koneilla onnistu.

Muuten viikko onkin sujunut vähän erilaisissa merkeissä. Jamppa reppana onnistui nappaamaan itselleen vauvarokon, ja nyt on jo viikon ajan sairastanut korkeaa kuumetta, mahavaivoja, ja nyt jälkioireena pahaa yskää. Kun ruoka ei maistu, ei voimat oikein riitä leikkiäkään. Jampasta onkin kehkeytynyt varsinainen sohvamato, joka huutelee nurkastaan Kaapoa ja Postimies Patea. Onneksi on Yle Areena.
IMG_3480.jpg

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)