Jouluna / Christmas

lauantai 26. joulukuuta 2020

 /So this is Christmas. But not quite like the previous ones./


Joulu. Mikä ihana tekosyy. Olla vaan. Joskin tänä jouluna oleminen saa ihan uusia merkityksiä, kun kaikki ylimäräiset kyläilyt on jääneet vallitsevista olosuhteista johtuen kyläilemättä. Koska asioissa on aina ne positiivisetkin puolensa, on tosiaankin ollut mahtavaa viettää kiireetöntä joulua. Kun sinne sun tänne säntäily on jäänyt vähemmälle, on saanut nauttia pitkään nukutuista aamuista, rauhassa kokatuista jouluruuista ja hitaasta tunnelmasta. 

la dolce vita blogi joulu 2020 sisustus
Joulunvietto alkoikin jo aatonaatttona ensimmäisellä kattauksella kahdelle, ja aattona vietettiin ehkä hieman suosituksiakin uhaten iltaa siskon perheen kanssa yhdessä. Joulu on kuitenkin lasten juhlaa ja serkusten yhdessä oleminen arvotettiin suosituksien noudattamista tärkeämmäksi. Joulupäivän ja Tapanin iloksi puolestaan saimme mummin yökyläilemään ja kortinpeluukaveriksi Jampalle.
la dolce vita blogi joulu 2020 sisutus
la dolce vita blogi joulu sisustus 2020
Pitkästä aikaa kun kuvaili kotona, sai taas muistaa kuinka haastavaa tämä pimeimmän ajan valokuvaaminen on. Vaikka kameran kaivaa esiin heti kun päivänvalo pikkaisen pilkahtaa, ehtii pimeys laskeutua ennen kuin ehtii kissaa sanoa. Huokaus. Valoa päin on ihmisen mieli. Onneksi kohta on tammikuu.
la dolce vita blogi joulusisustus 2020
Pukki toi allekirjoittaneele täsmätoivelahjoja, kuten Karita Tykän uuden kirjan ja pitkään haaveillun Malian huonetuoksun, mutta muutama yllätyskin paketeista paljastui. Meidän jouluissa kun aikuisetkin saavat lahjoja. Jälkikasvun mielestä joulupakettien saalis oli huonoin ikinä, sillä saldoa mitattiin selkeästi pehmeä paketti-indikaattorilla. Yhdeksävuotiaan kun on hieman haastavaa käsittää, että kun yksi toive oli televisio omaan huoneeseen, ei niistä muista paketeista enää kovin arvokkaita lahjoja sen lisäksi kuoriudu.
la dolce vita blogi joulusisustus 2020
Omalta osaltani voin kertoa, että olen saanut viettää ehkä parhaan jouluni ikinä. Maailmantilannetta huomioon ottamatta kun omassa elämässä on tällä hetkellä palikat paremmassa järjestyksessä kuin vuosiin. Joskus pitää uskaltaa heittäytyä voidakseen löytää jotain ihmeellistä.
la dolce vita blog white christmas decor 2020
Mitenkä sinun joulusi sujui? 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)