Unelmakartta | My Vision Board 2019

sunnuntai 10. helmikuuta 2019

/I have been thinking about doing my own Vision Board for my life goals for quite some time. Now I finally got it done. Have you ever done one? It is incredible how much power and energy you get just by looking at your goals every day./

Keväisää sunnuntaita! Täällä räystäät tippasee ja ilmassa on jo lupaus tulevasta. Tammikuun ja helmikuun alun paukkupakkaset on toivottavasti nyt taaksejäänyttä elämää, eikä toivon mukaan enää tarvitsisi sonnustautua toppahousuihin joka kerta kun poistuu ovesta. Tammikuussa postailut jäivät vähiin, kun omistin vapaa-aikani kuntoilulle - ja kuntouttamiselle. Selkävaivat ovat tehneet comebackin potenssiin kymmenen, ja huomenna pitäisi uskaltaa mennä niistä juttelemaan lääkärin kanssa, jotta voitaisiin ehkä alkaa selvittelemään syitä niiden takana. Vuoden alku on siis sujunut tiiviin treenaamisen parissa, ja voisinkin tulevissa postauksissa kertoa, minkä ohjelman mukaan nyt olen treenaillut. Tänään sen sijaan asiaa unelmakartasta. Mutta mikä on unelmakartta?
la dolce vita blogi_unelmakartta
Unelmakartta, tai aarrekartta on työkalu, jonka tarkoitus on visualisoinnin avulla auttaa suuntamaan ajatuksia aktiivisesti kohti omia unelmia ja tavoitteita.  Unelmakartassa sekä tietoinen mieli, että alitajunta alkavat toimia niin, että suuntaat ajatuksia ja havaintojasi niin, että alat tavoittelemaan niitä asioita elämässäsi, joita toivot siinä olevan enemmän. Unelmakarttoja voi olla jopa useampia, joista vaikka yksi keskittyy hyvinvointiin, ja toinen pitkäaikaisempien unelmien tavoitteluun.
la dolce vita blog vision board
Modernimman tyylin ystävät voivat tehdä unelmakartan puhelinsovelluksella. Hakusanoilla Vision Board löytyy useampikin ihan ilmainen appi, jolla kartan voi tehdä. Itselläni on sovelluksella  tehty hyvinvointiin ja terveyteen liittyvä unelmakartta puhelimeni taustakuvana niin, että joka kerta kun avaan puhelimen, se on siellä muistuttamassa minua päivittäisistä tavoitteistani. Ja uskokaa tai älkää, se toimii. Ladattuani kuvan, jossa mm. muistutan itseäni päivittäisen meditaation tärkeydestä, olen saanut vakiinnutettua meditoinnin osaksi jokapäiväistä elämääni.
la dolce vita blogi aarrekartta
Tämä kuvien kartta syntyi, kun huomasin, että minulla on vanhat taulunkehykset tyhjänpanttina varastossa, niistä kun on sattunut lasi pamahtamaan rikki. Ei kun siis tuumasta toimeen ja sakset ja aikakausilehdet kehiin. Unelmakartan askartelussa on hyvä antaa vähän intuition viedä, eikä hommasta kannata tehdä turha vakavaa. Leikkaa irti kuvia, sanoja ja voimalauseita, jotka puhuttelevat sinua. ja joiden uskot voivan ohjata sinua siihen suuntaan, minne haluat matkata. Omassa kartassani korostuu juuri tällä hetkellä tärkeät asiat, mutta sisällytin mukaan muutaman pitkäntähtäimen tavoitteenkin matkusteluun liittyen. Unelmakartta on vain sinua varten, eikä sitä ole välttämättä tarkoitus ripustaa mihinkään olohuoneen seinälle, mutta olisi hyvä, jos se olisi sellaisessa paikassa, että näet sen päivittäin, ja alitajuntasi saa taas impulssin alkaa toimia tavoitteiden mukaisesti. Miltäs tämä teidän mielestänne kuulostaa? Onko joku muukin jo toteuttanut oman karttansa?
la dolce vita blogi unelmakartta

Jos muuten asut Oulussa ja kaipaat apua oman unelmakarttasi väsäilyyn, tai haluaisit muuten vaikkapa jutella elämäsi tavoitteista, voit laittaa minulle sähkopostia, jossa kerrot minkälaisista asioista haluaisit keskustella. Etsin tällä hetkellä muutamaa Lifecoaching-harjoitusasiakasta, ja sinä voisit olla yksi heistä.
Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)