Veken Kaluste Oulu - Ennakkoavajaiset

keskiviikko 7. marraskuuta 2018

Heippa kaikki, ja erityisesti Oululaiset ja lähiseudulla asuvat! Oletteko huomanneet että kaupunkiin on saatu uusi sisustusliike, vai pitäisiköhän ennemminkin sanoa että huonekalukauppa? Entisen Kodin 1:n jättämää suurta aukkoa paikkaamaan olemme vihdoin siis saaneet Veken Kalusteen, joka on varmasti monille tuttu verkkokaupan kautta?
Meillä Pohjois-Suomen Sisustus- ja Lifestylebloggaajilla oli tänään kunnia saada osallistua Veken Kalusteen Oulun myymälän ennakkoavajaisiin, ja olipa kyllä mukava nähdä pitkästä aikaa blogisiskoja. Meidän pitkän linjan bloggajien joukko on vuosien saatossa pienentynyt kovasti, ja jokaisella kun on omat kiireensä, ehditään enää harvemmin kaikki yhdessä toisiamme tapaamaan, mutta onneksi tämänkaltaisissa tilaisuuksissa päästään aina vaihtamaan uusimmat kuulumiset.
veken kaluste oulu avajaiset
veken kalusteen avajaiset
veken kaluste oulu avajaiset
Uuden liikkeen juhlavat avajaiset polkaistiin käyntiin itse liikkeen omistajan ja perustajan Veijo Ranuan tervetuliaispuheella ja henkilökunnan esittelyllä. Jos joku ei tiennyt, Veken kalustehan on Ranualainen perheyritys, jonka toiminnassa on Veken itsensä lisäksi mukana myös perheen omat pojat. Ensimmäinen Veken kaluste-myymälä on avattu jo vuonna 1995, ja sittemmin firma on laajentunut Ranuan lisäksi Posiolle ja Rovaniemelle. Ja nyt onneksi myös meille.
veken kaluste
veke
Veken kalusteen Oulun myymälä edustaa vain pientä kattausta kaikesta siitä, mitä yrityksellä on sisustajalle tarjota. Laajempi tuotevalikoima löytyy verkkokaupan puolelta, mutta meidän Oululaisten onneksi isompi päävarasto sijaitsee Ranualla, joten myymälästä tilatut tuotteet saapuvat jopa kahdessa päivässä suoraan kotioven taakse.
veken kaluste oulu
Myymälästä löytyy jonkun verran piensisustustuotteita ja valaisimia, mutta myös erittäin laaja valikoima sohvia ja sänkyjä. Esillepanoon on pienehköistä tiloista huolimatta panostettu upeasti, ja myymälään on sisustettu valmiita inspiroivia kokonaisuuksia. Itse yllätin itsenikin ihastumalla täysin postauksen ensimmäisessä kuvassakin näkyvään metsänvihreään interiööriin.
veken kaluste oulu
veke oulu
Kuva ei tee oikeutta tuolle mahtavalle sohvalle ja sen takana olevalle tapetille. Käykääpä paikan päällä katsomassa oikeat sävyt.
Tämän kutsuvan kokonaisuuden lisäksi ihastuin kovasti lastenhuoneen kokonaisuuteen, mutta kun omasta taloudesta ei paria pikkutyttöä löydy, ei onneksi tarvinnut alkaa näitä kaikkia kalusteita mukanaan kantamaan.
veke oulu
....paitsi tämä. Tämä tuoli meinasi ihan väkisin lähteä mukaan.
veke oulu avajaiset
Viralliset avajaiset myymälällä on maanantaina 12.11. kello 11, jolloin talo on myös täynnä tarjouksia. Menkäähän kaikki ihastelemaan uutta myymälää. Itse olen kovasti riemuissani uuden liikkeen saamisesta tänne Ouluun, sillä vaikka verkkokauppa onkin nykyään niin helppoa ja nopeaa, niin jotkut asiat vaan ovat sellaisia, ettei niitä voi ostaa pelkkien kuvien perusteella. Niinkuin nyt vaikka sängyt ja sohvat. Vai mitä? Pidetään yhdessä kaikkien mahdollisten kivijalkaputiikkien ja isompienkin myymälöiden puolia, eikö vaan?

Myymälässä on muuten näytillä muutamia hieman harvinaislaatuisempiakin huonekaluja. Vai oletteko ennen nähneet alla olevien kuvien kaltaista nojatuolia, pienistä sahatuista puunrungoista koostuvaa sohvapöytää tai erikoisvärein maalattua senkkiä?
veken kaluste
veke oulu
Kiitos Veken Kalusteelle kutsusta ja Onnea uudelle myymälälle!


Seuraa blogia / Follow the blog

2 kommenttia

  1. Onnea paljon Vekelle. 😊 Hienoja kuvia olet saanut myymälästä.

    VastaaPoista
  2. Hyvältä näyttää! Hienosti, kodinomaisesti, saatu sisustustarvikkeet ja huonekalut esille. Upeaa työtä. Hyvä, että myös erikoisuuksiakin esillä☺

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)