Apua kaivataan - Iittalan Nappula-kynttilänjalka pilalla

tiistai 20. marraskuuta 2018

/The Christmas season got officially started here In Finland last weekend, when you could meet Santa Claus in more than one shopping centre on the same days... Thus you can guess that today's pictures aren't very fresh. These decorations have been replaced by a little Christmas tree, but I haven't had time to take pictures yet. I have been quite busy the last week because I started studies to become a Lifecoach. I am soooo excited, because it has been quite some time since I have studied much anything, and this is really something that interests me./

Te, jotka tapaatte lukea myös nuo englanninkieliset tiivistelmät, olette saattaneet laittaa merkille, että aina (useinkaan?) niissä ei välttämättä puhuta ihan samoista asioista kuin tässä varsinaisessa suomenkielisessä postauksessa, mutta aina aiheet eivät vaan ole sellaisia, että mahdollinen kansainvälinen lukija niistä hyötyisi. Niinkuin nyt tänään, kun kaipaan apua. Murheenani on nimittäin Iittalan valkoinen Nappula -kynttilänjalka.
la dolce vita blogi kynttiläasetelma
Näissä kuvissa esiintyvässä valkoisessa Nappulassa ei ole mitään vikaa, eikä myöskään mustassa, mutta suretuksen aihe asuukin parhaillaan kaapin pohjalla. Toinen valkoisista Nappula-jaloista kun on jostain syystä imenyt valuneen steariinitahran niin syvälle itseensä, että tahra ei lähde jalasta millään. Olen yrittänyt kaikki mahdolliset keinot, ja samalla myös hieman hikeentynyt siitä, että eikö juuri nimenomaan kynttilänjalan pitäisi olla sillä tavalla suunniteltu, että siinä uskaltaa poltella kynttilää joutumatta murehtimaan valuvasta steariinista jääviä jälkiä?
la dolce vita blogi nappula kynttilänjalat iittala
Osaisiko joku teistä auttaa, tai olisiko linjoilla joku Iittala-ekspertti, joka osaisi kertoa, onko minulle sattunut joku maanantaikappale vai onko tällainen tahriintuminen yleistäkin tämän tuotteen kanssa?
la dolce vita blogi mustavalkoinen sisustus
Sen verran vielä palatakseni englanninkielisen johdantoon kerrottakoon, että kuvan asetelma ei tosiaan ole enää ajankohtainen, vaan on saanut väistyä eräänlaisen minijoulukuusen tieltä. Virallinen joulunavaus kävelykadulla ja kauppakeskuksissa oikeuttaa ilman muuta jo jouluisempien viritelmien esillepanoon, eikö vaan? Olisin muuten saattanut jo kaivella vähän valojakin esille, mutta viime viikko oli vallan hektinen omien ja Jampan harrastusten kanssa, ja koko viikonloppu vierähti kouluttautuessa. Aloitin nimittäin Life Coach Academyn vuoden mittaisen koulutuksen, ja jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan, ensi joulukuussa olisi takataskussa Life Coachin tutkinto. Ainakin ensimmäinen viikonloppu oli aivan huikea, joten täynnä intoa odottelenkin jo seuraavaa koulutusviikonloppua.

Mutta nyt siis, kiitollisena ottaisin kommentteihin vastaan kaikki vinkit kuinka taikoa tahra Nappulasta kadoksiin? Anybody?

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)