Arvotaan lippuja Rakentajamessuille, mukana myös Milla Alftan

maanantai 9. huhtikuuta 2018

* Arvonta on päättynyt ja voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille osallistuneille!*

Aurinkoista iltapäivää! Säät ovat suosineet meitä pohjoisemman väkeä jo pitkään, ja auringonpaiste vetää puoleensa niin, että ulkoilu ja muukin treeni on viime aikoina verottanut bloggaustahtia. Tänään on kuitenkin luvassa arvonta kaikille rakentamisesta ja sisustamisesa kiinnostuneille. Arvontaan voi ilman muuta osallistua muutkin kuin Oululaiset, sillä messuillehan kannattaa toki lähteä vähän kauempaakin (tai halutessaan kohdalle osuneen voiton voi lahjoittaa täälläpäin asuville ystävilleen).  Mutta nyt vähän kiirehdin asioiden edelle. Palataanpa siis sen verran taaksepäin, että ehdin kertoa mitä, missä ja milloin.

rakentajamessut oulu
Oulussa järjestetään siis Rakentaja 2018 messut 20.-22.4 ja messujen teemoina rakentamisen lisäksi ovat tänä vuonna myös Sisustus- ja Design sekä Piha- ja Puutarha.  Messuilta löytyy siis vähän jokaiselle jotakin. Itse kun en ole puutarha-ihmisiä, eikä rakentaminenkaan ole ajankohtasta, on ilmiselvä suunta messuilla juuri sisustamiseen liittyvät tapahtumat. Ja meille sisustusintoilijoille onkin luvassa jotain spesiaalia, sillä itse huippusisustaja Mila Alftan on messuilla tavattavissa sekä lauantaina, että sunnuntaina, ja halutessaan voi mukaan napata vaikka kuvan oman kotinsa sisustusongelmasta, ja käydä kuvan kera Millaa jututtamassa.
milla alftan oulun rakentajamessut
Messut järjestetään Ouluhallissa, ja tarkempia tapahtumatietoja kuten aukioloajat yms. voit käydä kurkkaamassa messujen omilta sivuilta. Messuilla saatat myös törmäillä meihin paikallisiin sisustusbloggaajiin, ja mm. At Home- blogin Jaana on pitämässä omaa sisustusbloggausaiheista esitelmäänsä messuilla.

Ja sittenpä arvontaohjeisiin. Arvonnassa on siis kaksi lippua messuille, jotka molemmat arvotaan samalle voittajalle, jotta pääset viemään messuille myös oman siippasi tai ystäväsi, kaksin aina kaunihimpaa. Laita siis tulemaan tähän postaukseen lyhyt kommentti, niin olet mukana arvonnassa. Arvontaan voi osallistua ensi viikon maanantaihin saakka, eli arvonta-aika päättyy 16.4.2018. Kommentiksi riittää lyhytkin hihkaisu, että Mukana ollaan, mutta mikäli olet anonyymi kommentoija, liitä mukaan myös nimimerkki, että tiedän kenelle huhuilla voiton osuessa kohdalle. 

Onnea Matkaan!

12 kommenttia

 1. Mukana! :)

  Hanna
  tolli.hanna@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Ihanaa sisustaminen, puutarha mukana!
  Armi
  armi.lasanen@mail.suomi.net

  VastaaPoista
 3. Mukana arvonnassa!:) emilia_ho(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Aurinkoista kevättä! minna1995(at)gmail.com

  VastaaPoista
 5. Rakennuskuumetta pukkaa!
  tiina.haapasaari(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Mukana. markettavesala@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Ihana ois tulla messuilemaan ja haistelemaan uusia kevään vinkkejä.......
  mirjahelena.savikko@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Mukana arvonnassa!
  marita.kivioja@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Mukana! :)
  hilla.jarvenpaa@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Mukana ollaan! anu.lahdenpera@gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)