(Yli)valoa olohuoneessa | Is it spring already?

lauantai 3. maaliskuuta 2018

/March means springtime. Right? Even though we still have loads and loads of snow I need to convince myself that the winter is nearly over./

Tänään tarjolla utuisia olohuonekuvia ja sekalaista pohdintaa. Olohuoneeseen tulviva valo antaa ymmärtää, että talven suhteen ollaan voiton puolella, mutta ulos katsoessa en ole asiasta aivan niinkään vakuuttunut. Vuosikausiin ei ole Oulun korkeudella ollut enää tässä vaiheessa vuotta näin paljoa lunta (ja pakkasta). Epätoivoa lisää ihan se matemaattinen tosiasia, että ei se kevätkään ihan hetkessä oli luikahda, vaan kestää todella sen kolme kuukautta sekin. Syy kalenteriin tuijotteluun löytyy puolipoikkinaisesta sormestani, sillä kuntoutusohjeita tarkemmin lukiessani minulle selvisi, että saan tarttua esimerkiksi kauppakassiin vasta kolmen (!) kuukauden kuluttua. Että sitten kesällä voin käydä tavallisesti kaupassa, kun tapana on ollut ostaa koko viikon ruuat kerralla. Nyt sitten saa kulkea kaupassa päivittäin, kun kerralla ei voi kantaa kuin yhden kassin. Ja entäs treenit sitten? Eilisillan yritin keksiä, miten hauista treenataan ilman, että täytyy koukistaa sormia. En keksinyt. Ideoita?

olohuoneen sisustus
Minulle on vuosien saatossa sattunut ja tapahtunut monenmoista. Molemmat nilkat on pyörähtäneet ympäri samoin kuin polvet, joista toinen on leikattu. Selästä löytyy pullistuma ja välilevyjen kulumaa, ja molemmissa ranteissa on raskausajan muistona rannekanavan ahtauma, ja jotenkin sitä kuvittelisi, että kaiken tämän jälkeen yksi sormi ei enää tuntuisi missään. Mutta kun tuntuu. Kun kaikki tekeminen pukeutumisesa lähtien kestää kolme kertaa niin kauan kuin tavallisesti, ja isoa osaa normiarkeen kuuluvista hommista ei pysty tekemään lainkaan (yritäpä vaikka kaataa kiehuva vesi spagettikattilasta yksikätisenä), meinaa olla hermo koetuksella. Tänään aamulla repesinkin totaaliseen itkuraivariin, vaikka olen kuinka yrittänyt lietsoa itseeni positiivista henkeä asian kanssa. Aina ei vaan jaksa.
eames rar keinu
Silti ei auta itku markinoilla. Kirjaimellisesti. Pitää vaan yrittää jälleen kerran vakuuttaa itsensä siitä, että tästäkin vammasta selvitään ja kaikki mikä ei tapa vit*** eikun vahvistaa. 
mustavalkoinen sisustus olohuone
Mitä olohuoneeseen sen sijaan tulee, on siellä hieman kalusteet siirtyneet sitten viime näkemän. Ikkunan edessä ollut sohva siirtyi puolitoista metriä keskemmäs lattiaa, jolloin ikkunan viereen pääsi syntymään eräänlainen luku/jumppanurkkaus. Ensimmäisenä olevasta kuvasta näkeekin K-tuolin pilkottavan sohvien takaa. Pikkusohvan takana kurkkii myös kaikki kodin kotikuntoiluvälineet, joiden käyttäjäksi minusta ei kyllä juuri nyt ole. 
scandinavian living room decor
valkoinen sisustus olohuone
Jos ruudun takaa löytyy kohtalotovereita, otetaan mielellään vastaan kaikki neuvot niin fyysistä kuntouttamista kuin korvien välin kasassapysymistä ajatellen. 
nordic style living room decor

Ps. Huomenillalla päättyy arvonta-aika.
Seuraa blogia

2 kommenttia

 1. Alkuun päädyin ihastelemaan upeaa olohuonettasi. Täällä haaveena ja kesällä hankintalistalla uusi, vaaleampi sohva joka onkin jo valittu mutta syystä jota en tiedä (kiitos puolisoni) saan tilata sen kuulemma vasta kesällä. Siis mitä ihmettä?? Ja uutena haaveena (jottei haaveet vain pääsisi loppumaan) niin on tuo keinutuoli jota alkuun kaavailin tyttäreni huoneeseen muta nopeaa tulin siihen tulokseen, että enhän minä sitä sinne kuskaa sitten kun sen saan hankittua.
  Mutta mitä tulee särkyihin. Eilen kävin urheiluhierojalla ja tunnin ajastani kävimme suurimmaksi osaksi aikaa läpi jumppa ohjeita ja käsittelyä varmaan vain 20 minuuttia. Hieman ehkä vit...ti mutta toisaalta taas ajattelin, että ei tuo selkäkipu katoa pelkästään hieronnalla vaan tarvin neuvoja siihen että pääsen kivuista eroon. Päivästä riippuen sattuu yhteen tai useampaan niveleen mutta mitäpäs niitä kunnolla tutkimaan kun vain äidillä ja puolella sukua on nivelreuma. Hitto että ottaa aivoon. Tsemppiä siis meille molemmille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni kommentistasi ja tosiaan, tsemppiä meille molemmille! Ihan päivästä riippuu miten jaksan suhtautua näihin kaikkiin vaivoihin, joskus paremmin, joksus taas tooodella huonosti... :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)