Joulun sisustusinspiraatio

sunnuntai 3. joulukuuta 2017

/Christmas inspiration./


Ihanaa Adventtia! Tänään aloittelin joulunaikaa ripottelemalla kotiin kukkia, asetelmia ja kynttilöitä. Joulukuusihan meillä onkin ollut jo viikon ajan, Jamppa kun oli kuullut tarhakaveriltaan, että tänä vuonna tontut hakevat toivelistan kuusen oksalta... Samalla päädyin katselemaan inspiraatiokuvia joulun sisustuksesta suosikkieni sivuilta, ja vaikka nämä ovat varmasti monessa blogissa jo näkyneetkin, niin laitanpa kuitenkin tännekin omat lempiotokseni. Kuvien perusteella vaikuttaa, että joulu 2017 saa meidän värittömyyden rakastajien suureksi riemuksi olla hyvin luonnonläheinen niin koristeiltaan kuin värisävyiltään.
house doctor 2017 joulu
Yksi suuria suosikkejani sisustustuotteissa on HouseDoctor, eivätkä tämänkään joulun inspiraatiokuvat jätä kylmäksi. Ihanan viileää, vaaleaa ja valkoista.
housedoctor joulu 2017
Myö joulusukista olen onnistunut kehittämään pakkomielteen täksi jouluksi, mutta Oulun myymälöistä olen onnistunut löytämään van perinteisen punaisia huopasukkia. Jaiks. Vieläköhän saisin nämä ihanuudet jostain tilattua jouluksi?
housedoctor 2017
Toinen ikisuosikkini on Tine K Home, jonka tuotteita kotoa jo monia löytyykin. Tänään sain juuri ensimmäiset hyasintit esille laitettua, mutta seuraavat taidankin sujauttaa tämän kuvan inspiroimana tuikkukuppiin.
joulu 2017 tinek
Myös nämä tähdet ovat somessa vilahdellessaan aiheuttaneet ylimääräisiä sydämensykähdyksiä.
joulu 2017 tine k
Vaikka oma joulukuuseni on tänä vuonna ensimmäistä kertaa valkoinen, on tämä vihreä kuusi kaikessa koristelun yksinkertaisuudessaan upea. Suomessa monet taitavat tänä vuonna valita Suomi 100-teeman mukaisesti sinivalkoisen koristelun, mutta onhan ihanat nuo puuteriroosat kuusenpallot.
tinek jul 2017
Latvukset lasivaasissa. Silkkaa rakkautta. Mutta mistä niitä saa? Jo monena vuonna olen etsiskellyt löytämättä.
scandinavian christmas decor
Kattauksessa harmaata ja valkoista ja luonnonkoristeita. Muutaman kynttilän tuohon vielä kyllä lisäisin.
joulu 2017 sisustusinspiraatio
Myös Ikeassa vietetään tänä vuonna maanläheistä joulua.
ikea joulu 2017
Minä ole aina ripustanut tähdet ikkunalle. Jokohan tänä vuonna olisi aika kokeilla jotain uutta?
ikea jul 2017
Näihin tunnelmiin!
joulu 2017 sisustus


Kuvat Tine K, house doctor, Ikea
Seuraa blogia

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)