Valkoisen vastaisku | White decor

torstai 9. marraskuuta 2017

/All the trend setters have been saying for a while now, that interior decoration based on all white or black and white as the only colors is sooooo last season. But what if I just don't like colors...?/


Sisustustrendien edelläkävijät ja joka vuosittaisten tyylisuuntien esittelijät ovat kertoneet jo parisen vuotta, että kokovalkoinen, tai mustavalkoinen sisustus on täysin ohitettu tyylisuunta sisustamisessa. Tilalle on tarjottu niin pastelleja kuin murrettuja maanläheisiä sävyjäkin ja puhuttu sisustuksen kerrostamisesta, mikä sai monet sisustamista harrastavat metsästämään käytettyjen tavaroiden kaupoista elämää nähneitä senkkejä ja maalaamaan seiniä tummilla sävyillä kontrasteja luodakseen. Eikä siinä mitään, mutta entäs jos vaan ihan sattuu tykkäämään värittömyydestä?

white scandinavian dining room
white interior deco
Voiko pitää sisustuspainotteista blogia, jos ei halua seurata trendejä? Sitä kysynkin nyt teiltä? Yksi syy nimittäin postaustahdin hidastumiseen on se, että olen mietiskellyt tykönäni, mahtaako minulla olla mitään annettavaa sisutusblogien lukijoille, kun en omassa kodissani toteuta kulloinkin pinnalla olevia trendejä, ja seinätkin olla ja pysyvät aina vaan valkoisina ja vaaleanharmaina? Omaa blogiaan perustavalle annetaan usein neuvoksi, että aiheeksi kannattaa valita asia, johon itse suhtautuu intohimoisesti, ja joka on itselle niin tärkeä, että siitä riittää aina kerrottavaa muillekin saakka. Omat intohimoni ovat viimeisen parin vuoden aikana suuntautuneet yhä enemmän terveellisten elämäntapojen ja oman henkisen kasvamisen suuntaan, mutta mahtaako ketään kiinnostaa neljääkymppiä lähentelevän (huh mikä luku, mutta kyllä, se on jo lähempänä kuin kolmekymmentä) naisen horinat vihersmoothieista ja meditaatioharjoituksista?
valkoinen ruokailutila
diptyque candle byredo parfume
Vai voinko vaan jatkaa kuvitellen, että ehkä siellä on vielä joku muukin, jonka mieli lepää värittömässä ympäristössä? Minun sieluni nimittäin tekee juuri niin. Kaiken työpäivän aikaisen hälyn jälken kaipaan mahdollisimman vähän ärsykkeitä iltoihini, ja yksi iso tekijä tässä on seesteinen ja harmoninen ympäristö. Muistan vieläkin kotiinpaluuun eräältä ihanalta Italian matkalta, kun reilun viikon olimme asuneet mitä värikkäimmässä ympäristössä, ja runsaasti sisustetun hotellihuoneen jälkeen oman kodin värittömyys paluupäivänä oikein korostui, mutta ei suinkaan huonolla tavalla, vaan tuntui pelkästään ihanan pelkistetyltä ja rauhalliselta. 
mustavalkoinen sisustus

Mitäs mieltä olette?
Vaihdetaanko sisustusaiheet kokonaan terveysjuttuihin?
Seuraa blogia


3 kommenttia

  1. Mä oon ihan samanlainen :D!!Rakastan musta-valkoisuutta, enkä kantapään kautta opittuani aio seurata trendejä sisustusasioissa => aikoinaan kokeilin maalaisromanttista sisustusta trendien innoittamana eikä se todellakaan ollut meidän perheen juttu :D ...Mä ainakin oon tykännyt blogistasi juuri siksi, että kuljet omaa polkuasi sisustusasioissa + tykkään sun sisustustyylistä.

    VastaaPoista
  2. Minusta on hyvä, että pitäytyy sisustusasioissa siinä, mikä itseä miellyttää eikä ole jokaisen trendin riepoteltavissa. Teillä on todella kaunista. Ihan kiva on välillä lukea muustakin kuin sisustamisesta, vaikka sitten niistä vihersmoothieistakin. :D Mutta älä sisustusjuttuja kokonaan lopeta. Mukavaa ja rentoa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
  3. Kiitos Maarit ja Hanna, ette uskokaan kuinka paljon kommenttinne lämmittivät mieltä.❤️

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)