(Blogi)vuoden kooste 2016 | My year of 2016

lauantai 31. joulukuuta 2016

/There it goes. Year 2016. You have been kind of rough but let's hope 2017 will treat me kinder./


Viimeistä viedään. Päivää siis, tälle vuodelle. So long! Not gonna miss you. Vuoden lopussa on monella meistä tapana hetkeksi pysähtyä miettimään mennyttä vuotta. Tehtyjä lupauksia ja niiden toteutumista, toiveita ja haaveita, joita on ollut kokonainen vuosi aikaa odottaa. Minulle vuosi 2016 on ollut henkilökohtaisessa elämässä aika rankka, ja haluaisinkin käyttää tilaisuuden siihen, että muistuttelisin kaikkia blogien lukijoita siitä, että mikä blogeissa saattaa näyttäytyä ruusuilla tanssimiselta ja sohvatyynyjen siirtelyltä. voi tosiasiassa kätkeä taakseen paljon sellaista, mistä ei vaan  puhuta kirjoiteta.  Onneksi kuitenkin saatoin näin blogivuotta taaksepäin selaamalla muistella, että kyllä vuoteen on paljon hyvääkin mahtunut, ja koostin viime vuoden postauksista neljännesvuosi-kollaaseita, joiden avulla ajattelin vuotta kerrata, ihan omaksi ilokseni, ja kenties viime aikoina mukaan hypänneiden uusien lukijoidenkin.

Tammikuu- Maaliskuu
Bloggaajan vuosi 2016
Vuoden alkupuolisko alkoi sisustamisen saralla joka tammikuisella Back to the Basics-siirroilla, sillä kärsin joka vuosi joulunjälkeisestä sisustusähkystä, ja tapanani on karsia sisustuksesta kaikki ylimääräinen saadakseni vuodelle puhtaan alun. Hyvät lupaukset laitettiin täytääntöön myöskin heti tammikuun alussa startattuani Uuden Elämän Alku nimisen verkkovalmennuksen Bikini HIIT- treenijakson. Nämä postaukset (ensimmäinen, toinen ja kolmas) ovatkin olleet koko vuoden luetuimpia. Kosmetiikan saralla innostuin löydettyäni monen vuoden jälkeen takaisin Oriflamen maailmaan, enkä edelleenkään ole luopunut Giordani Gold sarjan pidentävästä ripsarista.

Huhtikuu- Kesäkuu
Blogger's year 2016
Huhtikuun alussa reissattiin parhaan ystäväni kanssa jo perinteeksi muodostuneelle reissulle Indiedaysin blogitapahtumaan Helsinkiin, missä ihastuin totaalisesti Hotel Indigoon vierailtuani siellä ensimmäisen kerran. Blogissa jaettiin myös useampia terveellisiä reseptejä, sekä vinkkejä pienen asunnon sisustamiseen. Kotona puolestaan maalailtiin makuuhuoneen seinää Kalklitr-maalilla. Kosmetikkatestissä oli tällä jaksolla Joe Blascon iki-ihanat klassikkotuotteet, ja lisäksi hehkutin ripsihoitolaani Studio KauNiinaa. Ripsipostaukset ovatkin tämän jakson ehdottomasti luetuimpa (täällä ja täällä.)

Heinäkuu-Syyskuu
Blogivuosi 2016
Kesällä blogi vietti hiljaiseloa, sillä kukapa nyt koneella istuisi kun ulkonakin tarkenee. Kotona vallitsi vaalea ja valoisa tunnelma ja heinäkuussa maisemat vaihtuivat hetkeksi ihanan Italialaisiin, kun suuntasimme viikoksi kohti kaunista Cattolicaa. Jakson kosmetiikkayllättäjäksi päätyi juuri Suomeen myyntiin rantautunut Smashbox-meikkivoide, joka kestää juuri niinkuin lupaa.

Lokakuu-Joulukuu
My Blog year of 2016

Loka-marraskuun taitteessa hilpastiin taas ystäväiseni kanssa Helsinkiin, mistä koosteen omakuva onkin nappastu. Aloitin myös verkkovalmennuksen nimeltä Balanssivalmennus (kokemuksia täällä, täällä ja täällä), ja olen edelleen sitä mieltä, että se on kaikista testaamistani verkkovalmennuksista ehdottomasti paras. Aloitin myös vihdoin säännöllisen joogaamisen, mikä on auttanut suuresti kroonisiin selkävaivoihini. Kotona haaveiltiin valkeasta joulusisustuksesta, mikä on kaikkinensa edelleen hieman haastava toteuttaa, kun mustaa on niin kiintokalusteissa kuin huonekaluissakin. Vietettiin myös vuoden tärkeintä juhlaa, kun elämäni valo ja aurinko, eli Jamppa täytti jo kokonaista 5 vuotta! Minne se aika oikein menee, kysyn vaan? Vastahan tässä viriteltiin raskausblogia ja ihmeteltiin pienenpieniä vauvanvarpaita? Joulu vietettiin perinteisissä merkeissä vuoropäivin sukulaiskohteita vaihtaen, ja tärkeintä tänä vuonna oli ehdottomasti pyrkiä luomaan perheen pienelle ihania joulumuistoja, nyt kun jo ollaan siinä iässä, että niistä pysyviäkin muistojälkiä alkaa jäämään.

Eilen vietin koko päivän siivoushommissa, kun päätin raivata joulun kerralla takaisin laatikoihinsa. Minusta kun Uusi Vuosi pitää saada aloittaa raikkaasti ja puhtaasti, ja tänä vuonna koko välipäiväviikko meni kyllä sellaisessa joulupöhnässä, että en olisi kestänyt sitä enää hetkeäkään. Kun flunssa päätti alkaa juuri loman alkaessa, oli kertakaikkisen hyvä tekosyy haahuilla koko viikko pyjamassa, syödä mitä kaapista löytyy (eli kaikkea roskaa joulun jäljiltä...) ja pötkötellä vaan sohvalla kirja toisessa ja nenäliina toisessa kädessä. Nyt olo alkaa jo olla sen verran parempi, että Uusi Vuosi saa luvan alkaa vähän tarmokkaammissa merkeissä. Palaillaan niihin lupauksiin sitten ensi kerralla.


Oikein Ihanaa Uuden Vuoden Alkua teille kaikille!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)