Kehystrendit 2016 | Me and Jimmy Choo

torstai 10. marraskuuta 2016

/I got a chance to try on some new eyewear last weekend at the bloggers' event. And managed to find a pair of Jimmy Choos that just cried my name./* Yhteistyössä Instrumentarium ja Indiedays.*Viime viikonlopun Indiedaysin Inspiration Day-tapahtumassa pääsimme jo tutuksi tulleeseen tyyliin tutustumaan kauden kehysuutuuksiin. Insrumentariumin piste olikin taatusti taas päivän suosituimpia vierailukohteita. Tällä kertaa saimme lisäksi kuulla trendwalk-sivustosta missä pääsee tutustumaan ajankohtaisiin artikkeleihin muodin ja trendien huipulta. Itse en ollut aikaisemmin sivustosta kuullutkaan, mutta klikkailin toki heti paikanpäälle perehtymään mistä on kyse, ja löysinkin useampia mielenkiintoisia artikkeleita, niinkuin vaikkapa tämä josta selviää, miten huippumuoti muuntautuu tavallisen kuluttajan asuksi.

Kuva Ville Malja
Kehyksiä sovitellessani päädyn valitsemaan itselleni kuviin Milanon muotikaupungni inspiroimat Jimmy Choo kehykset, joissa yksinkertaiseen mustaan muotoiluun oli yhdistetty hopeisenkimaltavat yksityiskohdat sankoihin. Ei liene mikään yllätys, että teemakaupungikseni valikoitui juuri Milano, sllä olenhan koko Italian sydänystävä. Aikoinaan väsäilinkin listaa kaikista Italian kaupungeista, joihin haluan joskus matkustaa, ja vuosien matkailun jälkeen listallani onkin enää jäljellä juurikin Milano, tuo muodin mekka. Syksyn kehystrendeissä on nyt nähtävissä paljon kiiltoa ja kimallusta niinkuin näissä minunkin sovittamissani Jimmy Choo kehyksissä, mutta vielä villimpää lookia havittelevan kannattaakin kokeilla 80- ja 90-luvun inspiroimia kehyksiä, sillä onhan pukeutumisenkin saralla havaittavissa nyt selvä paluu juuri tämän ajan trendeihin. Omat suosikkini kuvassa olevien lisäksi ovat ehdottomasti nämä klassisen tyylikkäät Max Maran kehykset (jotka on muuten nyt saatavissa puoleen hintaan). Koko syksyn valikoiman pääset kurkkaamaan täältä
Kuva Sannimaria Photography


Joskus aikoinaan ihmisillä oli tapana hankkia aina vain yhdet kehykset kerrallaan, ja pitää niitä niin kauan, että näön heikkenemininen pakotti hankkimaan uudet, mutta nykyään kehykset ovat osa tyyliä ja imagoa siinä missä muutkin asusteet, eikä ole lainkaan tavatonta ostaa kerralla useampia kehyksiä. Täytyy myöntää, että syksyn mallistoa ihaillessa tuli itsellekin ihan pikkuruisen sellainen olo, että pitäisiköhän vähän päivittää taas tyyliä uuteen. Heräsikö sinulla samanmoisia aatoksia?

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)