Kuinka säilytän kosmetiikkatuotteitani | Make up storage

torstai 13. lokakuuta 2016

/When you own quite a lot of make up products, it is sometimes difficult to find just what you are looking for. My solution is to store them all in transparent acrylic containers./


Hypätäänpäs välillä ihan muihin aiheisiin. Blogiini on tilastojen mukaan aina aika ajoin saavuttu hakusanoilla kosmetiikansäilytys tms. joten ajattelin tänään vilauttaa, millaisissa säilytysratkaisuissa minun kosmetikkavarastoni asustelee. Olen ihan tavalliseksi kosmetiikan kuluttajaksi onnistunut hamstraamaan itselleni kohtalaisen suuren meikkivaraston, ja vaikka aika ajoin heittelen vanhemmasta päästä tuotteita menemään, ei näitä ihan pelkästään meikkipussissa enää varastoida.


meikkipussi
Meikkipussi kyllä päivittäin matkaa mukanani minne ikinä menenkin, sillä rasvoittuvasta ihosta kärsivänä joudun meikkiä päivän mittaan paikkailemaan. Lisäksi puhetyöläisenä tulee lisäiltyä huulipunaa tai -kiiltoakin useita kertoja päivässä, ja joskus olenkin miettinyt, montakohan kiloa huulipunaa olen vuosien varrella tullut syöneeksi.... Pussukka on vuosia vanha Guessin pussukka, jonka olen joskus aikanaan saanut hajuveden kaupantekijäisenä, ja se on ollut tarpeisiini juuri sopivan tilava. Nyt se on mokoma alkanut osoittaa ikääntymisen merkkejä, enkä tiedä mistä yhtä täydellisen kokoisen yksilön onnistun löytämään.
meikkisäilytys
Pensselit ja kynämäiset meikkituotteet säilyvät hyvin käden ulottuvilla Palaset-sarjan akryylipurkeissa, jotka lienee alunperin tarkoitettu toimittamaan kynäpurkin virkaa.
nomess copenhagen toolbox

Muut päivittäisessä käytössä olevat meikit on helppo nostaa mukana mihin ikinä asettuukan meikkaamaan, sillä ne kulkevat kahvallisessa Nomess Copenhagenin toolboxissa.
jysk akryylilaatikot
Huulipunat ja harvemmin käytetyt luomivärit ja muut tuotteet sen sijaan ovat kelpuuttaneet asuinpaikakseen nämä huomattavan paljon edullisemmat Jyskin akryylilaatikot. Kuvassa on siis päällekkäin pieni laatikosto sekä lokeroin varustettu säilytin. Alempaa muistaakseni myydään korulippan nimellä.
meikkipöytä

Useimmiten meikkiä ei tokikaan istuta kaikessa rauhassa tämän pöydän ääreen loihtimaan, vaan piemminkin suditaan hirveällä tohinalla menemään vessan kellertävän valon loisteessa. Meikkipöydästä olen kyllä aika ajoin haaveillut, mutta koska sellaiselle ei tällä hetkellä ole alakerrassa tilaa, on tyydyttävä muihin ratkaisuihin. Onko teillä jollakulla meikkipöytä?


1 kommentti

  1. Ihania säilytysjuttuja! Mulla on meikkipöytä, mutta käytän sitä arkena aniharvoin. Meikkipöydän äärellä tulee lakattua kynnet, siinä säilytän korut ja teen juhlameikit.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)