Olipa kerran kesä | Summer time

tiistai 26. heinäkuuta 2016

/So it has been quiet here in the blog lately. But something happened. Summer./


Lupauksia lupauksia. Saahan sitä lupailla bloggaavansa ahkerammin, mutta kun kesä pääsee yllättämään, unohtuu lupaukset. Meillä, jotka emme tästä hommasta saa palkkaa vaan kirjoittelemme ja kuvaamme vaan harrastuspohjalta ei ole niin suuria paineita päivittää blogia päivittäin. Tai näin ainakin itse ajattelen. Tosin moni seuraamani bloggaaja on kesälläkin ahkeroinut, kiitos teille, sillä tiedän tarinoidenne ja kuvienne kera iltaisin ipadin kanssa sänkyyn kellahdan.

Kesä alkaa olla lopusuoralla, ja millainen loppusuora se onkaan. Ei sitä ihan joka vuosi saa lukea sääennustetta, joka lupaa moneksi viikoksi +25 asteen lämpöä ja trooppisia öitä. Nytkin piti iskeä kiinni näppäimistöön kun Jamppa vielä nukkuu, että pääsemme sitten starttamaan kohti rantaa hänen herättyään. Pienellä on edessään viimeinen lomaviikko, ja ensi maanantaina alkaisi taas totuttelu päiväkotiarkeen. Tosin Jamppa ilmoitti minulle, ettei aio enää palata tarhaan, enkä minä saa palata töihin. Ilmeisen mukavaa on siis lomalla ollut. Kesän parhautta on nimenomaan niinäkin monina sateisina ja tuulisina aamuina ollut hitaat herätykset pikkumiehen kanssa, kun aamupala on saattanut kestää hyvinkin puolitoista tuntia ja sen jälkeen on käperrytty sohvaan sylikkäin piirrettyjen pariin ennen päivän muita touhuja. Samoin kuin viileiden itapäivien pelimaratonit. Aika huikeaa on ollut saada viettää aikaa Afrikan tähden ja muiden lautapelien ja korttipelien ääresssä, kun tenava on vihdoin sen ikäinen, että niitä ihan oikeilla säännöillä voidaan pelata. Minä kun en ole oikein pikkuautoilla leikkivää tyyppiä. Myös yhteiset pyöräretket on kuuluneet parin viime viikon aikana ohjelmistoon, kun apurattaat sai vihdoinkin kyytiä. Niin se vaan aika on huristellut eteenpäin, että metrin mitta on kasvanut mitastaan ohi ja oppinut tänäkin kesänä niin monia uusia taitoja.

Mutta nyt saa ajatuksenvirta riittää. Taidan ryömiä tästä hetkeksi kaveriksi Jampan viereen herättelemään tätä uuteen päivään. Ihanaa kesäpäivää!
1 kommentti

  1. Kesä menee niin nopeasti! Havahduin just että on jo heinäkuun vika viikko - miten tää on mahdollista?!!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)