lovi | Finnish Design

keskiviikko 2. joulukuuta 2015

/Have you ever heard of lovi? If not, you can find out more about it here./


Oletteko koskaan kuulleet suomalaisesta yrityksestä nimeltä Lovi? Tai oletteko kentes jossain joskus törmänneet ohuista puulevyistä tehtyihin muumifiguureihin? Ne nimittäin olivat itselleni ainoa tuttu tuote Lovilta, ennen kuin kävin vierailemassa tänä syksynä Lovin myymälässä Jäälissä. Lovi on vuonna 2006 perustettu yritys, joka valmistaa Anne Pason suunnittelemia ja patentoimia koivuvanerista koottavia hahmoja. Tuotteet ovat myös 100 prosenttisesti suomalaista työtä, mikä on nykyisin melko harvinaista.

Tuotteista omaa silmääni miellyttivät yllätys yllätys eniten juuri nämä mustat, valkoiset ja puunsävyiset tuotteet, mutta värien ystäville Lovi-tuotteita valmistetaan myös kaikissa sateenkaaren väreissä. Ja melko pieniä yksistyskohtia voidaan myös koivuvanerinpaloistakin valmistaa, vai mitä sanotte seuraavan kuvan pikkulinnuista?
Lovin tuotteita on myynnissä ympäri Suomea eri jälleenmyyjillä, mutta ostaa voi myös verkkokaupasta. 

Itse ihastuin ajatukseen postikorttikokoisista tuotteista, joita voi tosiaan lähettää kirjeen muodossa, sillä kirjeen saaja voi itse kasata hahmon valmiiksi. Näinä aikoina, kun perinteinen kirje ja kortti muuten tuntuu menettäneen merkityksensä, on Lovi-tuote aika mainio vaihtoehto, sillä sen saaja ei taatusti viskaa tuotetta roskiin sesongin vaihtuessa, vaan hänelle jää lähettäjästä koriste muistoksi. 
Jos kiinnostuitte tuotteista, ja satutte Oulun lähistöllä asustelemaan, käykäähän huomenna torstaina tutustumassa niihin tarkemmin. Lovilla on nimittäin joulukauden avajaiset torstaina 3.12  klo 15-19  osoitteessa Hallitie 3, Jääli. Siellä näytti olevan aika hyviä tarjouksia luvassa. Jos ette paikalle pääse, mutta kiinnostuitte muuten Lovista, käykäähän kurkkaamassa Lovin Facebook-sivut täältä.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)