Valkoinen kattaus

tiistai 2. kesäkuuta 2015

Terveisiä tavaravuoren keskeltä. Täällä järjestellään hiki hatussa myytäviä tavaroita viikonlopun bloggaajakirpparia varten. Olettehan kaikki paikalliset jo merkinneet päivän kalenteriin, ja saavutte sankoin joukoin Superpark-areenalle lauantaina? 

Kirpparimyytävistä saatan vielä myöhemmin kirjoitella muutaman sanasen, mutta tänään aiheena on lauantaisen syntymäpäivänvieton kattaus. Synttäreitä juhlitiin pienellä, mutta sitäkin tärkeämmällä porukalla, ja ilta vierähti herkutellen, hekotellen ja aamunkoittoon saakka tanssien. Kattauksen väriksi valikoitui valkoisen ohella ihan sattumalta hempeä vaaleanpunainen, jota meillä hervammin muuten nähdään. Kävin nimittäin minäkin toiveikkaana Lidlissä metsästämässä edullisia pioneja, mutta eihän niitä täällä meidän korkeuksilla vielä myydä. Mukaan tarttui sen sijaan alle viitosen kimppu, jonka purettuani kukkia riitti ripoteltavaksi neljään eri maljakkoon. Kattausta tehdessäni vielä valikoin näistä minikimpuista muutaman kukkasen somisteeksi, ja siitäpä se tyttömäinen teema sitten lähti.
Nyt jatkamaan hommia, toivottavasti viikonloppuna nähdään!


6 kommenttia

 1. Kaunis kattaus! Mullakin olisi ollut paljon myytävää, mutta vain osa katsottuna, joten en nyt sitten tulekaan myyntipaikalle. Ehkäpä tulen muuten vaan käymään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaapa vaan meinaako itsellä jo iskeä epätoivo näitten tavaroiden kanssa, mistä niitä oikein piisaa...?

   Poista
 2. OI miten ihania kuvia sinulla.

  VastaaPoista
 3. Heippa Sandy !
  Tämä ei liity varsinaiseen postaukseen, mutta huomasin postauksia taaksepäin sellaillessani, että teillä on sama Leather Editionsin nahkasohva kuin meillä. Kuulisin mielelläni kokemuksia ? Onko nahka pysynyt hyvänä jne. ? Me ostimme oman sohvamme vuodenvaihteessa ja ainakin näin muutaman kuukauden perusteella olemme olleet tosi tyytyväisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meillä on sohva ollut nyt reilun vuoden verran ja on kyllä ollut hyvä ostos hintaansa nähden. Laitoimme silloin heti alussa suojavoiteen pintaan ja kaikki tahrat on lähteneet kevyesti rätillä hangaten. Sohva on myös säilyttänyt muotonsa hyvin. Ainoa pikku kauneusvika on erään pikkuherran jättämät hampaanjäljet, kun hän kerran kiukustuessaan puri selkänojan sohvatyynyyn niin lujaa, että jäljet jäi...

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)