Köökin puolella | Kitchen details

sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Huhhuh. Yksi väsynyt kirppistelijä täällä. Kaksi päivää myyntihommia sekä viikko tavaran läpikäyntiä, hinnoittelua ja pakkaamista takana, niin voin kertoa, että tällä hetkellä kämppä on hyrskyn myrskyn. Enemmänkin olisi asiakaskuntaa mahtunut Superparkkiin, joten takaisinpäinkin tuli vielä kassi poikineen, ja nyt täällä raaviskelen päätä ja mietin, mitä tehdä lopuille tavaroille. Erityisesti olisin innokas löytämään uuden kodin Jampan ylimääräisille leluille, jotka vievät niin vietävästi tilaa kaapeissa. Jotakin ehdin jo naputtelemaan Facebook-kirppareille, ja pitänee yrittää jatkaa hommaa ensi viikon aikana. Samalla pitäisi myös yrittää uudelleenorganisoida omat vaatteet kaappeihin, jotka lojuvat tällä hetkellä kasassa tuolin päällä, kun eräät allekirjoittaneet tarvitsi niiden hengarit kirpparille. Noh, onneksi on loma. 

Tänään ei kuitenkaan kuvata hyrskyn myrskyä, vaan nappasin kansiosta muutaman taannoisen kuvan keittiön alueelta. Näitä kuvia katsellessa voi vain huokaista, että olisipa taikasauva, jota heilauttamalla saisi kaikki paikat siihen kuntoon, missä ne tuonakin kuvauspäivänä olivat.

Aikanaan väliaikaisratkaisuksi hankitut Ikean baarijakkarat ovat nyt olleet paikallaan kolme vuotta. Pitänee uudelleenmääritellä väliaikainen. Aina on vaan löytynyt akuutimpia rahareikiä kuin uudet baarijakkarat, mutta ehkä jonain kauniina päivänä...
Keittiön lähes välttämätön apuväline on tämä Nicholas Vahen sisältä vahapintainen ja neljään lokerikkoon jaettu säilytin. Eipä varise enää pippurit ja suolat myllyistä pöydälle.
Ostettuani nämä musta 5101:n astianpesuaineen ja keittiösuihkeen sekä Mayn saippuan meni hyvä tovi ennen kuin mies uskalsi alkaa niitä käyttämään. Pelkäsi mokomien olevan vaan koristeena, ja yritti epätoivoisesti tiristellä viikkotolkulla viimeisiä Fairyn tippoja tiskatakseen. Suosittelen lämpimästi tuota Mayn saippuaa. Siinä on niin ihana tuoksu, että ei meinaa malttaa olla tuoksuttelematta käsiään jatkuvasti pesun jälkeen... Oulusa näitä saa ainakin Stokkan yläkerrassa sijaitsevasta pikkuruisesta Kairashopista.
Tämänkin Ikean Hylliksen piti olla keittiössä vaan kunnes kesä saapuu, ja sitten sen piti matkata ulos yrtinkasvatushyllyksi. Saa nyt sitten nähdä muuttuuko kesä missään vaiheessa niin kesäiseksi, että porrastasanteella suojassa olevan minisalaattifarmini uskaltaa taivas'alle siirtää.

Josko huomenna jo sää sallisi ulkoilun. Ensimmäinen viikko lomaa on mennyt niin sisällä kykkiessä, että koskaan ei vielä tässä vaiheessa kesää ole ollut nenänpää edelleen näin valkoisena. Aurinko, tule jo!                                                                 Mukavaa uuden viikon alkua!Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)