Sisustusale

tiistai 12. toukokuuta 2015

Sateista uuden viikon alkua! 

Sain tänään ilahduttavan viestin sähköpostiini. Verkkosisustuskauppa Room21:n Ale on vihdoin alkanut. Nyt jos koskaan kannattaa silmäillä valikoima läpi sillä silmällä, josko alennushintaan voisi bongailla esimerkiksi lahjoja kevään ylioppilaille ja ammattiin valmistuville tai kenties kesähäitään viettäville pariskunnille. Itselläni tulee välillä hamstrattua näistä alemyynneistä usein myös valmiiksi sopivia tuparilahjoja ja synttärilahjoja, vaikka juhlat eivät vielä ihan oven takana olisikaan. Niin, ja tuleehan sitä aina silmäiltyä vähän itsellekin. Tässäpä olisi muutamia omia poimintojani alen parhaista, ja nimenomaan sieltä edullisemmasta päästä. Koko valikoimaan pääset tutustumaan täällä.

Löydöt alle 50e1. House Doctor marmorinen saippuakuppi 15e. (ovh 30e)
2. Bloomingville Peace tyyny 26e. (ovh 52e)
3. Nomess Copenhagen Make Up-organizer 30e. (ovh 44e)
4. Smördegsinbakad juliste 25e. (ovh 50e)
5. Bloomingville Marble House leikkuulauta 14e. (ovh 20e)
6. House Doctor Square kynttilälyhty, messinki, 13e. (ovh 19e)
7. Design Letters A for Addresses muistio 11e (ovh 16e)

Jos taas sattuu, että omaan kotiin olisi sunnitteilla isompia hankintoja, löytyi alennuksien seasta kyllä niitäkin helmiä, niinkuin vaikkapa tämä Loius Polsenin Doo-Wop Pendel valaisin 315e (ovh 350e). Käykäähän kurkkaamassa valikoima.

EDIT. Pahoiteluni suuresti. Tarkat linkit lakkasivat toimimasta juuri. Yritän korjailla ongelmaa myöhemmin.(Linkit kaupallisia linkkejä.)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)