Silkinsileä kesäiho

torstai 14. toukokuuta 2015

*Yhteistyössä RFSU*

Harmaata Helatorstaita!

Kuinka moni muu siellä ruudun toisella puolella on havahtunut näin kesän korvilla siihen, että hame- ja bikinikausi lähestyy? Ja onko jollekulle muullekin sattunut käymään niin, että talveksi ne sääret on unohdettu pitkien housujen alle piiloon, eikä ole tullut ehkä kovin säntillisesti ajeltua ihokarvoja? Minä ainakin olen saanut jo muutamaan otteeseen salilla käydessäni puoliksi punastellen kiskoa puolimittaisia treenihousujani lähemmäs nilkkoja, kun olen yht'äkkiä kesken jalkaprässin sattunut iskemään silmäni säärissä kasvaviin, krööhhömmm, hieman pitkäksi venähtäneisiin ihokarvoihin.


Jo useampana aamuna olen myös ollut aikeissa pukeutua töihinkin lyhyeen hameeseen, kun säät olisivat sen jo sallineet, mutta palannut sitten viime tingassa kiskaisemaan kuitenkin ne farkut jalkaan, kun se totuus on taas palannut mieleen.


Minulle tarjoutui kevään Indiedays Inspiration päivässä tilaisuus päästä kokeilemaan itselleni ihan uusia RFSU:n sheivaustuotteita. Aiemmin olen yhdistänyt mielessäni kirjainlyhenteen RFSU ihan toisenlaisiin tuotteisiin, ja olinkin yllättynyt saadessani kuulla RFSU:n valmistavan myös ihokarvojen poistoon ja ihon hoitoon liittyviä tuotteita.


Kun tähän toukokuun loppuun sattuu tänä vuonna harvinaisen paljon erilaisia juhlia, joillekin viikoille jopa useammat juhlat, oli tämänkin leidin siis vihdoin aika tarttua höylään. Minä olen ennen aina käyttänyt vaahtoavia sheivaustuotteita, joten RFSU:n Easy Shavin' geeli olikin positiivinen yllätys. Geeli on läpinäkyvää, joten näet koko ajan seurata mistä täytyy vielä höylätä täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Geeli oli myös hyvin riittoisaa, eikä sitä tarvinnut lisäillä lainkaan sheivaamisen aikana. Easy Shavin' geeli soveltuu ihokarvojen ajeluun koko vartalon alueelta kainaloista sääriin saakka.


Eri ihokarvojen poistomenetelmillä on varmasti kaikilla vankkumaton kannattajakuntansa, mutta minä olen aina ollut perinteisen höyläämisen kannalla. Ainoa ongelma sheivaamisessa on kuitenkin ollut bikinirajat, jotka ainakin tällaisella herkkäihoisella ärtyvät toimenpitestä lähes joka kerta ja äityvät punoittamaan ja kutisemaan. Useimmiten seurauksena on myös valitettavasti tukkeumia, ja säännöllisin väliajoin olen saanut kärsiä myös sisäänpäin kasvavista karvoista, jotka aiheuttavat kivuliaita patteja. Yritäpä siinä sitten lähteä luontevasti rannalle bikineissä. RFSU tarjoaa kuitenkin ratkaisun myös näihin ongelmiin. Nice N' Cool after shave-geelivoide levitetään iholle sheivaamisen jälkeen, ja sen viilentävät ominaisuudet rauhoittavat ihoa. Yrttejä sisältävä voide on tarkoitettu erityisesti intiimialueen hoitoon, mutta soveltuu myös kainaloihin ja sääriin. Itse testailinkin Nice N' Coolia sääriin, ja geeli jättää myös säärten ihon mahtavan pehmeäksi. Hair Helper puolestaan auttaa ehkäisemään sisäänpäin kasvavia karvoja. Hair Helperin sisältämät hedelmähapot kuorivat ihoa, ja tuotetta voi käyttää sekä sheivauksen jälkeen että sheivausten välillä. Tuote on myös hajustamaton. RFSU:n sheivaustuotteet ovat mielestäni hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia verrattuna aiemmin käyttämiini tuotteisiin, sillä tuotteiden hinnat ovat hyvin kilpailulykyiset. RFSU:n tuotteista löydät lisää tietoa täältä.


Kyllä kelpaa lähteä viikonloppuna juhlistamaan ystävien tuplanelikymppisiä, kun ei tarvitse nolostella enää sääriään. Nyt kun vielä nuo harmaat pilvimassat väistyisivät, jotta alkaisi myös pikkuhiljaa saada vähän väriä näihin kinttuihin.

 Oletko sinä jo törmännyt näihin RFSU:n tuotteisiin?Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kommentti julkaistaan heti tarkistuksen jälkeen. :)